Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Розглянули питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади

Дата: 08.05.2019 08:15
Кількість переглядів: 417

08 травня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради розглянуто питання про дебіторську та кредиторську заборгованість Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, Красилівського підприємства теплових мереж та Красилівської житлово-експлуатаційної контори за перший квартал 2019 року. Було відмічено, що загальний обсяг дебіторської заборгованості комунальних підприємств громади, станом на 01.04.2019 року, становить 3305,6 тис. грн. (на 01.01.2019 року – 2928,1 тис. грн.), а розмір кредиторської заборгованості – 3014,8 тис. грн. (на 01.01.2019 року – 2891,5 тис. грн.). Під час розгляду даного питання, також було заслухано представників зазначених комунальних підприємств.

В ході засідання члени виконавчого комітету обговорили питання щодо проведення в громаді заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та прийняли відповідне рішення.

Рішенням виконкому взято до відома повідомлення представників релігійних конфесій щодо проведення 26 травня 2019 року з 14-00 год. в

м. Красилів мирного масового заходу „Свято сім’ї”, в рамках якого заплановано проведення ходи (місце формування колони – Красилівський міський будинок культури; напрям руху колони – площа Незалежності), концертної програми, дитячих розваг та ін.

На підставі розгляду звернень суб’єктів господарювання, виконавчим комітетом погоджено тимчасове розміщення об’єктів торгівлі (повітряні кульки і солодка вата) та сфери послуг (дитячий ігровий лабіринт і надувний батут) на площі Незалежності в м. Красилів. Серед інших розглянуті й прийняті рішення в сфері благоустрою.

В ході засідання виконкому розглянуто вісім протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 і ч. 2 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження і штрафу за порушення термінів реєстрації місця проживання.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь