Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Наркотикам – НІ! Не зупиняй своє життя, цінуй своє життя!

Дата: 13.06.2019 13:59
Кількість переглядів: 545

Сьогодні наркотики розповсюджуються через інтернет-сайти та меседжери. У зв'язку зі стрімким розвитком інноваційних технологій більшість наркозлочинців в усьому світі переходять в інтернет-простір. Рекламують свій товар, наносячи написи на об'єктах інфраструктури міста: на будівлях, на парканах, на зупинках громадського транспорту і маскуючи при цьому їх сленговими назвами, які в першу чергу може знати молодь, а батьки не знають. Основні жертви, хто бачить цю рекламу і заходить на ці сайти, - це молодь.

 Аби вберегти дітей від наркоманії до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками, за ініціативи служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, підтримки міського голови, спільно з  старшим інспектором з ювенальної інспекції, спеціалістами районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, спеціалістом відділу освіти ОТГ, студентами ліцею проведено акцію «Наркотикам – НІ! Не зупиняй своє життя, цінуй своє життя!». Всі учасники акції замальовували наркорекламу, а також спілкувалися з молоддю та застерігали щодо ризиків вживання та розповсюдження наркотиків.

Акція стартувала 12 червня і проходитиме до 26 червня у всіх районах міста. Головне завдання заходу - очистити місто від реклами наркотиків, так званих «закладок», тобто від адрес, за якими можна їх придбати.
Головна мета цих акцій - показати дітям, підліткам та їхнім батькам, що наркотики поруч, і зробити все, щоб попередити їх про цю небезпеку. Адже скільки б ми не замальовували ці адреси, до тих пір, поки люди не усвідомлять і не роз’яснять своїм дітям, що наркотики - це знаряддя вбивства, яке насаджується нашому суспільству ззовні, проблему не вирішити. І, звичайно ж, наше завдання - максимально прибрати інформацію про можливість придбання наркотиків і сформувати в суспільстві психологію протистояння цій проблемі.

Також хочемо нагадати підприємцям, що вони зобов'язані зафарбовувати таку рекламу, якщо вона з'явилась на їх приміщеннях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь