Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Підсумки засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 07.05.2020 16:03
Кількість переглядів: 473

07 травня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету прийняли 15 рішень з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів.

 

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради, члени виконкому обговорили хід виконання бюджету громади та стан розгляду звернень громадян, що надійшли до міської ради, за перший квартал 2020 року. 

 

Так, було проінформовано, що за січень-березень 2020 року до загального фонду бюджету громади мобілізовано 44436,1 тис. грн., що складає 98,99 % до затверджених призначень, а до спеціального фонду – 912,0 тис. грн., що складає 107,83 % до затверджених призначень. В ході обговорення зазначеного питання, членів виконкому ознайомлено із видатками бюджету громади.

 

Заслухавши інформацію про звернення громадян, яких у першому кварталі 2020 року до міської ради надійшло 947, з них 595 – письмових і 352 – отримано під час особистого прийому, виконкомом проаналізовано стан їх розгляду та прийнято відповідне рішення.

 

На засіданні члени виконавчого комітету обговорили питання щодо відзначення в громаді Дня пам’яті та примирення, 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня матері та прийняли відповідні рішення, змінивши традиційний формат заходів через епідемію COVID-19.

 

Згідно рішень виконавчого комітету матеріальну допомогу з бюджету громади отримають:

- учасники бойових дій у Другій світовій війні 1941-1945 років та інваліди війни з їх числа по 1000,00 грн. з нагоди Дня перемоги;

- матері, які втратили своїх синів під час проведення антитерористичної операції та при виконанні військового обов’язку на території Афганістану, по 1000,00 грн. з нагоди Дня матері;

- лікарі, які стоять на сторожі нашого здоров’я та щоденно контактують із хворими з підозрою на коронавірус, по 2000,00 грн.;

- жителі громади, які підписали контракт про проходження військової служби у Збройних Силах України та після підписання контракту брали участь в операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, по 2500,00 грн.

 

На виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади в галузі оборонної роботи, виконавчим комітетом прийнято рішення про сприяння в організації та забезпеченні в громаді чергового призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України у травні-липні 2020 року.

 

В ході засідання виконкому розглянуто два протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

 

Члени виконавчого комітету також підтримали рішення щодо соціального захисту населення, охорони дитинства, зміни адресних номерів, створення комісії з передачі в комунальну власність громади амбулаторії в с. Чернелівка.

 

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь