Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Члени виконкому розглянули звернення жителів громади

Дата: 30.07.2020 15:39
Кількість переглядів: 470

 

30 липня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету розглянули 9 проектів рішень з питань, що стосуються жителів громади.

В перчу чергу, члени виконкому заслухали інформацію про звернення громадян, яких у першому півріччі 2020 року до міської ради надійшло 1525, з них 946 – письмових і 579 – отримано під час особистого прийому. Виконавчим комітетом проаналізовано стан їх розгляду та прийнято відповідне рішення. «Щоденно проводиться велика робота по опрацюванню звернень жителів громади і для їх розгляду докладають зусилля спеціалісти з різних напрямків», – зауважила міський голова.

Розглянувши звернення жителів громади, члени виконавчого комітету прийняли рішення щодо житлових прав громадян, зміни адресних номерів житлових будинків, розміщення виїзної торгівлі.

В ході засідання виконавчого комітету також розглянуто два протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, члени виконкому надали дозвіл на вчинення правочину стосовно житлового приміщення, власником якого стане дитина.

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу 9 жителям громади на загальну суму 10,7 тис. грн.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь