Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

в с.Митинці Красилівської громади відбулося освячення новозведенного Хреста

Дата: 30.08.2021 10:19
Кількість переглядів: 370

Сьогодні, 29 серпня, відзначаючи День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, в с.Митинці Красилівської громади відбулося освячення новозведенного Хреста. Біля пам'ятного знаку на честь воїнів односельчан зібралися жителі села аби помолитися за Захисників України.

До усіх присутніх звернулася міський голова Ніла Островська: " З’явилось ще одне святе місце у нашому селі Митинці. Дякую усім і кожному за зусилля по облаштуванню Хреста Божого. Символічно, що сьогодні в жалобний день, День вшанування захисників України ми проводимо з молитвою. Дякую нашим Воїнам за наш з вами мир."

та подякувала за сумлінну працю, активну громадянську життєву позицію, особисту участь у проведенні робіт з благоустрою на території Митинецького старостинського округу ПОТІЙЧУК Валентині Василівні та працівнику по благоустрою Красилівської ЖЕК ОСТАП'ЮКУ Віктору Олександровичу.

Під час заходу настоятель Свято-Миколаївської Церкви, о.Олег провів панахиду за загиблими героями та здійснив чин освяти оновленого Хреста, який стане символом віри і оберегом для села і його жителів.

Після обряду освячення жителі громади приклонилися до хреста та поклали квіти до меморіального комплексу: памятного знаку на честь воїнів односельчан та братської могили радянським воїнам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь