Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні, в День молоді, за круглим столом з міським головою Нілою Островською, в дружній та затишній атмосфері, зібрались ті, хто не словом, а ділом довів, що вони справжні патріоти рідної землі.

Дата: 12.08.2022 18:09
Кількість переглядів: 378

Сьогодні, в День молоді, за круглим столом з міським головою Нілою Островською, в дружній та затишній атмосфері, зібрались ті, хто не словом, а ділом довів, що вони справжні патріоти рідної землі.

«Сьогодні вперше Україна святкує День молоді разом із всім світом. Раніше, як всі пам’ятають, ми відзначали такий день в останню неділю червня. Але зараз наша держава переживає надзвичайно важкі часи, йде боротьба за те, чи буде далі Україна, чи будемо ми жити щасливо на вільній українській землі.І весь світ нам у цьому допомагає! Ми боремось! Ми вистоїмо та переможемо, бо маємо молоде покоління, яке в цей важкий час стало основною рушійною силою опору! Зараз зі мною найкращі представники нашої громади. І я вам дякую за патріотичну позицію, за те, що прикладаєте значні зусилля та шукаєте максимальні можливості для того, щоб Україна була!» - звернулася до присутніх Ніла Островська

Хвилиною мовчання присутні згадали всіх, хто віддав найдорожче – своє життя за те, щоб ми жили на вільній незалежній українській землі, та спільно заспівали державний гімн.

За високі показники в бойовій підготовці та службовій діяльності, розумну ініціативу проявлену під час служби в роті охорони Четвертого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міський голова вручила Подяки виконавчого комітету та медалі «Незламність. Російсько-українська війна»:

Руслану ПОЛІЩУКУ – стрільцю-помічнику гранатометника 2 відділення 3 взводу охорони роти охорони – старшому солдату;

Борису АНДРІЙЧУКУ – стрільцю-санітару 1 відділення 1 взводу охорони роти охорони – солдату.

Також Подяки виконавчого комітету Красилівської міської ради оголошено:

Іванні КРИЖАНІВСЬКІЙ – головному балетмейстеру Центру культури і дозвілля «Перлина» за активну громадську і життєву позицію, збереження національної культурної спадщини, професіоналізм та високу майстерність та з нагоди Дня молоді;

Русаві МУДЬ – методисту з декоративно-прикладного мистецтва Центру культури і дозвілля «Перлина» за сумлінну працю, високу професійну майстерність та активну участь у підготовці до мистецьких заходів в громаді та з нагоди Дня молоді;

Юлії ЯЩЕНКО - учасниця волонтерського руху «Мрія» та молодіжного крила «Надія» за активну громадську та життєву позицію, участь у патріотичному вихованні учнівської молоді, розвиток волонтерського руху та з нагоди Дня молоді;

Людмилі БУЛЦІ – ЮРЧЕНКО – вчителю хімії та біології Западинської гімназії Красилівської міської ради за сумлінну працю, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, стійку громадську позицію, патріотизм та з нагоди Дня молоді.

Ми переконані, що наші хлопці та дівчата – неймовірні, адже де б вони не були – на передовій чи в тилу – молоді українці доводять всьому світу: вони представляють націю героїв!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь