Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні наше місто краси і сили відзначає 578-у річницю з часу першої писемної згадки і, традиційно, у цей день міський голова вручає нагороди тим, хто цього найбільше заслуговує

Дата: 10.09.2022 20:39
Кількість переглядів: 374

 

На жаль, пів року в країні триває війна. Кожного дня наші воїни ціною життя, поту і крові  відстоюють Незалежність України. Тож сьогодні наша шана і повага тим, хто захищає, хто працює на армію, хто допомагає якомога швидше досягти Перемоги.

Цьогоріч, за ініціативи міського голови Ніли Островської, посмертно присвоєно звання «Почесний громадянин Красилова» нашим 5 воїнам-землякам, які віддали найцінніше, що мали – своє життя за вільну та незалежну Україну.

«Сьогодні День міста найсумніший, найтривожніший і найхвилюючий за всі останні роки Незалежності. На жаль, в країні йде війна і ми втрачаємо кращих із кращих. Але імена Героїв, які загинули за Україну, будуть пам’ятати, бо вони вже «золотими літерами» вписані в історію нашої держави і громади. Я не знаю якими словами втішити вас, тут присутніх, бо не має найбільшого горя на цій землі, ніж втратити рідних. Хай Господь допоможе вистояти у цей важкий період. Прошу хвилиною мовчання вшанувати пам'ять усіх воїнів, які загинули за вільну, рідну, українську землю»,- Ніла Островська.

За вірність військовій присязі, особисту мужність, самовідданість та героїзм, виявлені під час виконання бойових завдань, забезпечення суверенітету і територіальної цілісності України під час російсько-української війни Ніла Островська вручила нагрудний знак «Почесний громадянин міста Красилів»:

Дружині загиблого Бойка Миколи Юрійовича, жителя села Волиця – БОЙКО Катерині Юріївні;

Дружині загиблого Люзака Федора Степановича, жителя міста Красилів – ЛЮЗАК Оксані Володимирівні;

Матері загиблого Радковського Сергія Васильовича, жителя села Манівці – ЯСІНСЬКІЙ Вірі Олександрівні;

Матері загиблого Совича Романа Сергійовича, жителя міста Красилів – СОВИЧ Оксані Романівні.

Висловлюємо щирі співчуття сім’ям загиблих. На прикладі цих Героїв, їхньої любові до своєї країни будуть виховуватися майбутні покоління. Ми завжди буде вдячні їм за Незалежність!

Також міський голова вручила Подяки виконавчого комітету Красилівської міської ради, з врученням медалей «Незламним. Російсько – українська війна» за вірність військовому обов’язку, самовідданість, незламну силу волі, мужність та відвагу при виконанні бойових завдань, захист суверенітету і територіальної цілісності України: 

ЄВДОСЮКУ Івану Івановичу – солдату;

МАТВІЙЧУКУ Андрію Васильовичу – старшому солдату;

СОЛОГУБУ Роману Петровичу – капітану медичної служби;

СТОЛЯРЧУКУ Денису Яковлевичу – старшому солдату;

ЮРЧЕНКУ Валерію Андрійовичу – сержанту.

А за високі спортивні досягнення на Чемпіонаті світу і Міжнародних турнірах з шахів Ніла Василівна вручила Подяку виконавчого комітету КОРОЛЬЧУК Владиславі – учениці 7-А класу Красилівської гімназії №3, вихованці гуртка «Шаховий» Будинку творчості дітей та юнацтва.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь