Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні з нагоди Дня працівників освіти міський голова Ніла Островська взяла участь у зустрічі, на якій відбулась презентація багатопрофільного регіонального Центру професійної освіти

Дата: 07.10.2022 18:22
Кількість переглядів: 208

 

У 2018 році Красилівський професійний ліцей став одним із п’яти закладів профтехосвіти Хмельниччини, що увійшли до переліку проєктів-переможців конкурсного відбору проєктів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, і саме історію реалізації даного проєкту присутнім розповіла Леся Маланчак – директор Красилівського профільного ліцею.

«Сьогодні ми разом з вами живемо в дуже відповідальний час: на нашу долю випало пережити і перемогти в цій страшній війні. 
Колективу під керівництвом Лесі Іванівни, не має завдань, які б не були під силу.
 І я дякую за те, що саме колектив професійно-технічного ліцею на території нашої громади з перших днів війни повністю включився в ті завдання, які перед нами виникали щодня, бо зараз основне – робити свою роботу і, разом з тим, тримати міцний тил і допомагати нашим воїнам! 
Ті цілі і ті проєкти, які ви розробляєте, залучаючи колосальні кошти на територію нашої громади, обов’язково вами реалізовуються.
Я дякую усім вам, освітянам області, за те, що ви дійсно тримаєте стрій, за те, що ви поряд зі своїми основними завданнями і функціями, допомагаєте нашим воїнам і робите все можливе для того, щоб ми перемогли! Вітаю вас із професійним святом, бо це нагода ще раз вам низько вклонитися за вашу справу життя, бо ви любите те, чим займаєтесь, а це найголовніше в житті – любити свою роботу, тоді і досягаються відповідні результати! Будьте щасливими тут, на рідній українській землі!
Слава усім вам!
Слава нашим Збройними Силам України, які дозволяють нам мирно працювати і виконувати всі завдання!?
Слава Україні!??
Героям Слава!??» - зазначила Ніла Островська

Також за успішну реалізацію проєкту регіонального розвитку «Створення багатопрофільного регіонального центру професійної освіти», за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі професійної освіти Хмельниччини міський в особі директора Лесі Маланчак міський голова вручила Грамоту виконавчого комітету Красилівської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь