Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

 В Страсбурзі проходить чергова 43-я сесія Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Дата: 26.10.2022 11:58
Кількість переглядів: 160

Міський голова Ніла Островська бере участь у пленарних засіданнях та засіданнях місцевих і регіональних влад, як член делегації від України.

 24 жовтня, відбулась зустріч української делегації з кандидатами на посаду секретаря Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи: представницею Італії Антонелла Вальморбіда та представником Франції Метью Морі. Обидва кандидати засуджують дії агресора та всіляко підтримують Україну і її народ у визвольній боротьбі та будуть усе робити від них залежне, аби скоріше наступив мир та зникла загроза третьої світової війни у Європі.

 25 жовтня в Посольстві України у Страсбурзі відбулась зустріч української делегації з дипломатом і політичним діячом, Постійним представником України при Раді Європи, Спів-Президентом Парламентської асамблеї «Східного партнерства», колишнім Міністром закордонних справ України Борисом Тарасюком.

Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи проведе свою 43-тю сесію з 25 по 27 жовтня. Серед ключових тем у проекті порядку денного сесії – війна Російської Федерації проти України; застосування Європейської хартії місцевого самоврядування у Бельгії, Чеській Республіці, Данії та Швеції, спостереження за проведенням останніх додаткових місцевих виборів у Сербії та Албанії; права людини та довкілля; регіональні фінанси; розпалювання ненависті та фейкові новини; розумні міста та регіони; жінки-біженки та діти-біженці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь