Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

9 грудня 2022 року робочою групою, у складі працівників Красилівської міської ради, відбулось чергове обстеження торгівельних об’єктів

Дата: 13.12.2022 16:53
Кількість переглядів: 99

9 грудня 2022 року робочою групою, у складі працівників Красилівської міської ради, відбулось чергове обстеження торгівельних об’єктів для проведення обстежень суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Красилівської об’єднаної територіальної громади.

В процесі роботи проведено обстеження 5 магазинів та 2 перукарень центральної частини міста, а саме: м-н дитячого одягу «Deniz» ФОП Перуніна Г.В.,  м-н посуду та товарів для дому «Сервант» ФОП Жолнеркевич М.О., м-н біжутерії «Територія краси» ФОП Соколик М.В. ТЦ «Мандарин», м-н «Модняшки» ФОП Дацюк І.А. ТЦ «Мандарин»,  м-н продуктовий «Твої улюблені»  ТОВ «Твої улюблені» та салонів краси «М’ята» ФОП Тимченко Т.Л., Сивак Ю.В., «Viva» ФОП Островська О.М.

В ході обстежень на деяких торгівельних об’єктах виявлено відсутність документів про здійснення господарської діяльності та оформлення трудових відносин з найманими працівниками. 

Роботодавці та працівники були проінформовані про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю, надавались роз’яснення вимог чинного законодавства щодо використання праці найманих осіб, порядку їх оформлення. 

За результатами обстеження робочою групою виявлено 2-х неоформлених працівників та підприємця, який знятий з обліку, проте здійснює діяльність (ТОВ «Твої улюблені», перукарня «М’ята»).

Для роботодавця  встановлено строки для добровільного усунення порушення.

Нагадуємо, провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Надалі робочою групою буде проводитись щотижневий моніторинг щодо дотримання податкового та трудового законодавства на території Красилівської громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь