Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Святковий концерт до Дня матері в дитячій школі мистецтв

Дата: 15.05.2019 13:11
Кількість переглядів: 593

В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею родини. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина – матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі.

Тому у другу неділю травня  Україна відзначає одне з головних родинних свят  — День Матері.   Його традиційно святкують в Європі, у США, в країнах Азії. Велика популярність свята День матері цілком зрозуміла, оскільки споконвіку мама була найдорожчою та найріднішою людиною для кожного. Усе життя мами присвячують своїм дітям, жертвуючи всім заради їх щастя.  

З цієї нагоди 14 травня 2019 року в учні та викладачі Красилівської дитячої школи мистецтв з концертною програмою привітали  усіх  мам, бабусь  та  усіх жінок  із  весняним  святом —  Днем  Матері.  У концертній  програмі  звучали  чудові  українські  пісні, де  автори  возвеличили найпрекрасніше  —  Матір. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь