Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

У Красилівській міській ОТГ створять молодіжну громадську раду при виконавчому комітеті – результат публічної консультації

Дата: 17.05.2019 09:26
Кількість переглядів: 517

Молодь Красилівської міської ОТГ ініціює створення молодіжної громадської ради при виконавчому комітеті. Про це домовилися на публічній консультації із заінтересованими сторонами, яку 15 травня 2019 року організувала ГО “Центр UA”.

На зустрічі представники місцевої влади, педагоги-організатори зі шкіл громади, лідери учнівського самоврядування обговорили можливості активізації роботи молоді з місцевою владою. Найбільше уваги приділили питанню налагодження постійної сталої співпраці.

Міський голова Ніла Островська зазначила, що  рада та виконком готові постійно співпрацювати з молоддю міста, аби забезпечувати їхні інтереси:

“Дуже важливо, щоб при прийнятті рішень ми враховували думки та потреби максимально можливої кількості мешканців громади. Молодь є нашим майбутнім, тому з нею потрібно системно працювати і ми до цього готові”.

З усіх можливих варіантів активізації співпраці молоді та влади громади учасники зійшлись на створенні молодіжної громадської ради при виконавчому комітеті Красилівської міської ОТГ.

Лідер студентського самоврядування Красилівської міської ОТГ Ілля Харчукзазначив, що ідей у молоді є досить багато:

“Ми вже працюємо над проектом із сортування сміття в школах громади, адже проблема екології - чи не найважливішою в сучасному суспільстві. Окрім того, є ряд пропозицій у інших сферах, які можна було б реалізувати через молодіжну громадську раду”. 

Учасники консультації також зазначили, що важливо долучити до створення громадської ради та її роботи не тільки учнівську молодь:

У нас в громаді є активні молоді люди, які займаються бізнесом, є молодь з особливими потребами, їх також потрібно залучити до роботи майбутньої ради інакше ми просто продублюємо вже існуючу учнівську раду”, - зауважила Олена Заїка, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ОТГ.

На завершення заходу представник ГО “Центр UA” Олег Черненко наголосив, що робота над створенням молодіжної громадської ради не повинна припинятись:

“Вже видно, що у створенні цього органу зацікавлені всі сторони. Далі потрібно провести ще одну консультацію, на якій буде визначено формат роботи та критерії відбору членів молодіжної громадської ради”, – наголосив громадський активіст.

За підсумками заходу учасники домовилися додатково обдумати можливі напрямки та формати роботи молодіжної громадської ради при виконавчому комітеті Красилівської ОТГ та внести свої пропозиції на наступній публічній консультації. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь