Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Житлово-комунальне господарство, захист прав дітей та матеріальні допомоги – питання чергового виконкому

Дата: 21.05.2019 08:11
Кількість переглядів: 444

21 травня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

В ході засідання члени виконкому розглянули питання, передбачені в плані роботи на другий квартал 2019 року, та прийняли відповідні рішення. Так, під час обговорення питання про підготовку сезонного аварійно-рятувального посту при Красилівській житлово-експлуатаційній конторі до купального сезону 2019 року, було відмічено, що підприємством проведені наступні заходи: впорядковано територію сезонного аварійно-рятувального посту, очищено акваторію пляжу від водоростей та сторонніх предметів, підготовлено стаціонарний питний фонтанчик, встановлено контейнер для сміття, забезпечено готовність рятувального майна, проведено проміри глибин дна пляжу та ін. Крім того, з метою запобігання трагічним випадкам на водоймі „Левада” в м. Красилів протягом купального сезону 2019 року, Красилівською ЖЕК укладено договір про надання платних послуг (чергування рятувальників) з Аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення ГУ ДСНС України в Хмельницькій області.

Ще одне планове питання порядку денного стосувалось організації та проведення в закладах освіти і культури громади заходів до Дня захисту дітей.

У зв’язку із завершенням навчального року та проведенням свята останнього дзвоника у закладах середньої і дошкільної освіти громади, а також у Школі мистецтв, виконавчим комітетом традиційно прийнято рішення про вручення солодких подарунків випускникам цих закладів.

В ході засідання виконкому розглянуто вісім протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 і ч. 2 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження і штрафу за порушення термінів реєстрації місця проживання.

Окремі з прийнятих рішень стосувалися організації роботи літнього мовного табору на базі закладу загальної середньої освіти, оренди нерухомого майна комунальної власності громади, забезпечення житлових прав громадян та ін.

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, заслухано питання щодо виконання батьківських обов’язків матір’ю по відношенню до своїх неповнолітніх дітей, вказано на незадовільне виконання батьківських обов’язків та зобов’язано її забезпечити належне виховання і утримання дітей.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь