Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Працівники поліції відзначили своє професійне свято

Дата: 04.07.2019 15:04
Кількість переглядів: 1341

Сьогодні, 4 липня, українські поліцейські відзначають своє професійне свято – День поліції України.  З цієї нагоди,  в актовому залі Красилівського відділу поліції ГУНП  Хмельницької області  із професійним святом правоохоронців, від імені міського голови Ніли Островської привітала  заступник міського голови з  питань діяльності виконавчих органів ради Марина Слободянюк: «  Від усієї душі хочу Вам побажати міцного здоров’я, сімейного затишку, благополуччя Вам та Вашим родинам.  Також хочу подякувати Вам за нашу тісну співпрацю і хочеться, аби вона і надалі продовжувалась і ми спільно робили все, щоб нашим жителям громади було жити комфортно і безпечно».

З нагоди відзначення професійного свята, за належне надання поліцейських послуг у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, на території Красилівської міської об’єднаної територіальної громади та з нагоди Дня Національної поліції  України, Марина Слободянюк вручила Почесні грамоти виконавчого комітету Красилівської міської ради, подарунки та квіти:

-Андрійчуку Володимиру Миколайовичу, дільничному офіцеру поліції сектору превенції Красилівського ВП ГУНП в Хмельницькій області, майору поліції;

-Спеціальному Михайлу Михайловичу, дільничному офіцеру поліції сектору превенції Красилівського ВП ГУНП в Хмельницькій області, майору поліції;

-Юрченку Сергію Валерійовичу, дільничному офіцеру поліції сектору превенції Красилівського ВП ГУНП в Хмельницькій області, старшому лейтенанту поліції .

Зі словами вдячності та щирими побажаннями звернувся до колег начальник Красилівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області Андрій Когунь. В своєму виступі керівник поліції  подякував міській та районній владі за підтримку в протидії злочинності та відмітив, що поліцейські докладають усіх зусиль для виховання свідомих і законослухняних громадян.

Вітаючи працівників поліції, заступник голови  районної ради Микола Білик  та заступник керівника апарату-начальника відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світлана Олексійчук  подякували  за щоденну важку й сумлінну працю, побажали успіхів, кар’єрного росту, сімейного затишку відзначивши кращих працівників.

Концертну програму з нагоди професійного свята -  Дня Національної поліції України організували та провели працівники Центру культури «Перлина», зокрема вітання звучали від народного аматорського гурту «Висота» (керівник Валерій Лобов).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь