Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Інформація із засідання виконкому міської ради

Дата: 11.07.2019 15:57
Кількість переглядів: 482

11 липня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Серед рішень, прийнятих членами виконкому, частина рішення регулює питання благоустрою, оренди нерухомого майна комунальної власності громади, надання адміністративних послуг реєстраційним відділом міської ради та ін.

Рішеннями виконавчого комітету взято до відома повідомлення кандидата в народні депутати України Буханевича О.М. та Хмельницької обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ „УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ” щодо проведення мирних масових заходів у с. Чепелівка та м. Красилів.

На підставі звернення Красилівської житлово-експлуатаційної контори щодо приведення розміру тарифу на послуги з перевезення пасажирів на додатковому вечірньому автобусному маршруті загального користування в 
м. Красилів у відповідність до економічно обґрунтованих витрат та з метою задоволення потреб громадян у перевезеннях, членам виконкому довелось скоригувати тариф до 10,00 грн. за одну поїздку пасажира вечірнім рейсом.

З метою забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей громади, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки, виконкомом затверджено списки дітей, які відвідають ДПУ „МДЦ „Артек” і ДП „УДЦ „Молода гвардія”, згідно путівок, наданих Департаментом соціального захисту населення Хмельницької облдержадміністрації.

Члени виконавчого комітету розглянули звернення жителів громади та прийняли рішення стосовно житлових прав громадян, надання дозволу на виготовлення проектної документації для індивідуального опалення квартири, встановлення тимчасового металевого гаража.

В ході засідання виконкому розглянуто одинадцять протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь