Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Cело Дубище відсвяткувало 522-у річницю від першої писемної згадки про село

Дата: 23.09.2019 09:52
Кількість переглядів: 690

Вересень в Красилівській громаді завжди багатий святами. Серед святкових заходів 22-го числа, жителі села Дубищ відзначили 522 річницю від першої писемної згадки про село.

Міський голова Ніла Островська, секретар Красилівської міської ради Ірина Морозович та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марина Слободянюк взяли участь у святкуванні.

У вітальному слові Ніла Островська зазначила, що День села – це свято, яке єднає всіх жителів громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.

«Господь Бог подарував нам сьогодні прекрасний день, щоб потішитись і привітати одне одного, від найстаршого до найменшого з Днем села і започаткувати гарну традицію, щорічно відзначати це свято. Я дякую усім і кожному, за кожну вашу маленьку і велику справу, яка приносить в наш край тільки добро і тільки позитивні зміни.», - сказала міський голова.
З нагоди свята Ніла Островська відзначила найстарших мешканців Дубищ Подякою виконавчого комітету та подарунками:
- Дмитрук Оксану Лікандрівну;
- Слободяна Василя Федоровича.
За вагомий особистий внесок у розвиток громади, активну участь в її громадянському житті та з нагоди Дня села Новодубищ, міський голова вручила Подяки та подарунки:
- Табаковій Анастасії Василівні;
- Білик Поліні Панасівні.

Із теплими словами до своїх односельчан звернулась в.о. старости села Волиця Валентина Сторожук. Зокрема, вітаючи земляків зі святом, Валентина Сторожук побажала селу розквіту, а громаді – міцного здоров’я та добробуту.

Музичні вітання господарям та гостям свята дарували гурт «Чорнобривці» Красилівського центру соціального обслуговування, вокальна група «Барви» Красилівської дитячої школи мистецтв та учні Волицької загальноосвітньої школи.

Після концерту всіх охочих частували запашними короваями від Красилівської міської ради, ТОВ «Кернел», смачною юшкою та голубцями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь