Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Переможець Кубка України!

Дата: 02.10.2019 16:32
Кількість переглядів: 435

28-29 вересня 2019 року в місті Чорноморськ (Одеська обл.) під патронатом Міністерства молоді та спорту України та Федерації легкої атлетики України на центральному стадіоні «Шкільний» проходив щорічний Кубок України з легкої атлетики серед ветеранів.

У змаганнях приймали участь команди з усіх областей України, міста Києва та гості із Білорусі (всього – 119 учасників). Досвідчені легкоатлети віком від 30 років і старші боролися у змаганнях з бігу, бігу з бар’єрами, стрибках у висоту та довжину, потрійних стрибках та спортивній ходьбі.

Приємно, що у складі збірної команди ветеранів з легкої атлетики Хмельницької області виступав почесний громадянин міста Красилова, багаторазовий чемпіон України та призер Європи зі спортивної ходьби Микола Оніщук, для якого цьогорічний Кубок видався переможним. Не перестаючи дивувати своєю наполегливістю та чудовою спортивною технікою, Микола Никифорович в абсолютній першості загального рейтингу посів перше місце зі спортивної ходьби, подолавши дистанцію у 5000 метрів за 31 хв. 41,24 сек. (80,05 бала), а у змаганнях з бігу на дистанції 3000 метрів виборов бронзу - з результатом 13 хв. 04,68 сек. (77,61 бала). Нагороджений наш легкоатлет кубком та дипломом Федерації легкої атлетики України.

У командній першості, що визначалася загальної сумою найкращих результатів особистих рейтингів членів збірних областей Хмельничани ввійшли у п’ятірку кращих команд (1488,0 бали).

Вітаємо Миколу Никифоровича з блискучою перемогою! Бажаємо спортсмену міцного здоров’я, вдалих стартів та нових яскравих перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь