Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 06.10.2019 17:31
Кількість переглядів: 455

Учитель – це більше, ніж просто професія, це можливість надихати, це дар навчати і досліджувати, це шлях до пошуку нових рішень, це спроможність кинути виклик своїм можливостям, це змога слідувати за своєю пристрастю – це ПОКЛИКАННЯ!

Напередодні Дня працівників освіти, 04 жовтня 2019 року, в Центрі культури і дозвілля „Перлина” Красилівської міської ради відбулись урочисті заходи, які розпочались із щирих, теплих учнівських побажань і зворушливих подяк вчителям.

З теплими вітальними словами до освітян звернулась міський голова Ніла Островська:

«Шановні вчителі, я від імені більше трьох тисяч учнів Красилівської громади, від імені їх батьків та родин, низько вклоняюсь кожному з Вас за те, що Ви вкладаєте себе в наших дітей. За Вашу самовіддану жертовну працю, за те що творите наше майбутнє. Нехай Ваша любов до дітей повертається Вам сторицею, а Ваша робота буде Вам лише в задоволення. З Днем вчителя!»

З нагоди Дня працівників освіти, за сумлінну працю на освітянській ниві, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, міський голова вручила Грамоти виконавчого комітету Красилівської міської ради, подарунки та квіти:

-Коломієць Катерині Володимирівні – практичному психологу Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3;
-Мудь Оксані Петрівні – вчителю біології Кульчинківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів;
-Ставінській Ользі Григорівні – керівнику гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва Красилівської міської ради;
-Ткалюк Інні Анатоліївні – вихователю закладу дошкільної освіти №1 «Веселка» Красилівської міської ради;
-Царуку Віктору Володимировичу – завідувачу господарством Красилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 імені Петра Кізюна.
- Капітонець Ользі Василівні – викладачу Красилівської дитячої школи мистецтв;
- Ткаченко Ірині Олександрівні – викладачу Красилівської дитячої школи мистецтв.

Із привітаннями до працівників освіти звернулись голова Красилівської районної ради Василь Пасічник та заступник керівника апарату-начальник відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світалана Олексійчук, які подякували їм за невтомну й віддану працю, побажали життєвих гараздів, успіхів у роботі, а також вручили кращим представникам цієї професії грамоти, подарунки та квіти.

До вітань також долучились начальник відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради Олена Заїка, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Володимир Снігур та голова РК профспілки працівників освіти і науки Тамара Щиборовська .

За особисті трудові досягнення у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі та з нагоди Дня працівників освіти Грамотами Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, Грамотами відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради нагородили кращих працівників освіти.

За досягнення у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі відзначено Грамотами та занесено на Дошку пошани «Алея педагогічної слави»:
педагогічний колектив Дружненської ЗОШ I-II cтупенів, директор Григорук Валентина Іванівна
Зеленюк Валентину Миколаївну – вчителя української мови та літератури, німецької мови Волицької ЗОШ І-ІІІ ступенів за присвоєне почесне звання «Заслужений вчитель України»

Окремі слова подяки звучали для почесних гостей свята – ветеранів педагогічної ниви.

Протягом усього дійства вчителі не втомлювалися приймати вітання з професійним святом від головного лікаря Красилівської центральної районної лікарні Дениса Дудка та головного лікаря Красилівського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Олега Ватажука, начальника відділу культури Красилівської міської ради Інни Грицюк.

Яскраві музичні вітання від вихованців та викладачів дитячої школи мистецтв, Центру культури «Перлина» стали чудовим подарунком для представників освітянської галузі у переддень їх професійного свята.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь