Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Перелік проектів винесених на голосування в рамках програми «Бюджет участі в Красилівській міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2022 роки»

Дата: 17.11.2019 16:22
Кількість переглядів: 2166

Фото без опису

 

Назва проекту

Короткий опис

(з заявок авторів)

Сума, грн.

1

Облаштування мистецького простору учнівської творчості в актовій залі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Мета проекту: створення комфортних і безпечних умов для забезпечення змістовного дозвілля школярів, виховання любові до української культури, виявлення творчих обдарованих дітей, залучення батьків до культурно-просвітницьких заходів. Потрібно закупити матеріали для проведення ремонту. Проект є загальнодоступним.

50000

2

"Захисти себе" – психотерапевтична програма проти насилля для жінок Красилівської ОТГ

Проект повстав як відповідь на складну, довготривалу, а разом з тим довго замовчувану проблему насилля серед жінок та дітей. Вже давно настав час надавати необхідну допомогу цим жінкам, тим, які не мають підтримки у своїх сім’ях, а також фінансів, щоб звертатись за кваліфікованою допомогою. У нашому місті немає психологічних установ, куди б вони могли звернутись.

Проект має на меті надати психологічну допомогу 40 жінкам, що пережили травму насилля:

  • провести 7 освітньо-профілактичних лекцій;
  • проведення для цих жінок психотерапевтичні групові заняття, поділивши їх на 4 групи по 10 осіб, де вони матимуть можливість в атмосфері довіри відкриватись, розповідати про свій досвід та отримувати кваліфіковану допомогу.

Кінцева мета проекту: зміна життя цих жінок, їхніх сімей, стосунків з дітьми, їхніми батьками, чоловіками; щоб вони після закінчення проекту могли ділитись здобутим досвідом з іншими жінками, які мають подібну проблему.

49800

3

Мультимедійний коворкінг – центр "Чомучки" в бібліотеці для дітей, м. Красилів

Сучасні діти –дуже вибагливий механізм, які або не читають книжки, або читають, проте відвідувати бібліотеку для них – це просто зайти, взяти книгу і вийти. Відкриття Мультимедійного коворкіг- центру надасть можливість створити сучасний комфортний простір з ігровим майданчиком, територію розвитку творчих здібностей дітей, де зможуть безбар'єрно спілкуватися юні мешканці Красилова та їх батьки.

50000

4

Реконструкція внутрішнього туалету Кульчинківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Мета проекту: реалізація програми «Теплий туалет» в Кульчинківській ЗОШ І-ІІ ступенів.

Завдання:

- демонтаж існуючого туалету;

- облаштування бетонної підлоги;

- покриття плиткою стін та підлоги;

- монтаж 3-х кабінок;

- придбання та встановлення сантехніки;

- заміна освітлення.

48150

5

Створення медіатеки Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 ім. П. Кізюна як центру інформаційної інфраструктури освітнього закладу

Медіатека буде складатися із централізованого зібрання друкованих і аудіовізуальних матеріалів, використовуватися для проведення різних форм уроку: конференцій, семінарів, круглих столів. Для реалізації проекту потрібно технічно забезпечити медіатеку: комп’ютерами, копіювальною та проекційною технікою, доступом до Інтернету.

В результаті створення медіатеки значно зросте інформаційний потенціал бібліотеки, розшириться сфера послуг, які вона може надавати.

Підрозділ буде організовувати й поширювати інформацію з метою розширення знань учнів і виховання в них навичок поводження з інформаційними джерелами, підвищення професійної майстерності педагогів із допомогою впровадження нових ефективних технологій. 

50000

6

Створення ландшафтного дизайну на території Красилівського НВК "Гімназія та ЗОШ І ступеня"

Мета проекту: надати сучасного вигляду території НВК, використавши ідеї оформлення передових ландшафтних дизайнерів, для формування естетичних смаків здобувачів освіти шкіл, підростаючого покоління, інших мешканців громади та гостей міста.

Очікувана користь:

  • насолода від споглядання:
  • сучасний вигляд подвір’я школи;
  • формування естетичного смаку.

50000

7

Спортивний майданчик "Sport life", с. Дружне

Проект спрямований на залучення молоді села Дружне до здорового способу життя та занять спортом. Для цього планується організувати майданчик для волейболу, лавки для болільників та вуличні тренажери. Для здешевлення проекту планується закупити матеріали та залучити жителів села для виконання робіт (бетонування, зварювання, фарбування і. т.д.)

Фото без опису

50000

8

"Маленька казка для дітей та дорослих" (дитячий ігровий комплекс – майданчик), с. Кульчини

Створити відпочинковий, дозвіллєвий майданчик для дітей та дорослих. Це місце буде схоже на маленьку казкову країну, де діти та батьки, молодь та старше покоління зможуть змінити свої щоденні реалії, фантазії та світогляд на краще. Водночас, у підростаючого покоління буде формуватись морально-психічне та фізичне здоров’я. Мета проекту: почути, побачити, доторкнутись! Для реалізації проекту потрібно закупити комплекс ігрових споруд, з часом майданчик буде озеленюватись, доповнюватись спортивними вуличними спорудами, тощо, задовольняючи потреби людей різної категорії.

50000

9

Мультимедійна дошка – один з сучасних та ефективних методів музичного навчання (Красилівська Дитяча школа мистецтв)

Особливістю сучасних дітей є те, що вони дуже рано починають отримувати відомості з електронних джерел: комп'ютерів, телефонів, планшетів та ін. Сприймати інформацію саме таким чином набагато легше та зручніше.

Тому для школи мистецтв, щоб крокувати «в ногу з часом», так необхідна мультимедійна (інтерактивна) дошка, яка поєднує функції звичайної дошки з комп'ютерними технологіями. Особливо при вивченні такого складного предмету, як сольфеджіо.

Заняття стають для дітей надзвичайно цікавими та захоплюючими. Викладач в свою чергу має можливість:

- ефективно та динамічно пояснювати новий матеріал, що значно економить час;

- створювати та поповнювати власну методичну базу;

- використовувати одночасно декілька потрібних функцій (зображення, текст, звук, інтернет-ресурси).

45999

10

Ігровий майданчик у Красилівському ДНЗ №1. Подаруймо дітям щасливе дитинство!

Ігрове обладнання майданчика ДНЗ №1 є естетично й морально застаріле та не забезпечує зайнятість дітей. Тому завданням проекту є встановлення нового ігрового обладнання, що відповідатиме сучасним вимогам.

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

  • покращення загального і фізичного розвитку наших дітей – майбутнього покоління України;
  • створення сприятливих умов для корисного відпочинку дітей;
  • покращення спортивних та розумових навиків дітей.

Мета:

  • облаштування майданчика садочка безпечним ігровим обладнанням;
  • створення відповідних умов для активного відпочинку дітей.

Внаслідок реалізації проекту очікується створення відповідних умов для організації дитячого дозвілля, задоволення рухових та пізнавальних потреб дітей. Майданчик сприятиме всебічному розвитку наших діток.

49800

11

Навчально-ігровий центр у Красилівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

Потрібно створити центр з метою розвантаження розумової діяльності дітей під час перерв, який одночасно ніс би пізнавальний характер та розвивав креативне мислення учнів. Для цього слід виготовити (закупити) меблі-трансформери, м’які стільці, читацький центр та ігровий куточок з креативними полицями, графітну дошку у вигляді гори, а також забезпечити якісне покриття підлоги та комфортні місця для сидіння.

Фото без опису

36472

12

Спорт – здоров'я, спорт – це сила, що дає усім нам крила, с. Кульчинки

Вуличні тренажери – мрія молоді села. Вони урізноманітнять громадську інфраструктуру, створять спільний спортивний простір для якісного дозвілля дітей, молоді, людей з особливими потребами; в селі стануть альтернативою сучасним тренажерним залам; заняття спортом сприятиме популяризації здорового способу життя, формування спортивної свідомості і загальної культури населення. Встановлення тренажерів та огорожі – за нами. Ми це зробимо, тому що ми дружні!

50000

13

Парк дерев'яних скульптур казкових героїв біля Красилівського міського буднику культури

Біля Красилівського міського будинку культури є велика територія, на якій вже є лавочки та фонтан, але ми хотіли б покращити дозвілля, відпочинок та розвиток жителів нашого міста. Задля популяризації українських казок ми хотіли б створити парк дерев'яних скульптур казкових героїв. Це будуть великі скульптури героїв українських казок , вирізьблені майстром декоративно-прикладного мистецтва .

45000

14

Інтер -- активний розважально-ігровий простір "Мрія", будинок культури с. Заставки

В кімнаті буде сучасний плазмовий телевізор зі смартом, ляльками до лялькового театру, іграшками. Вдень діти дошкільного та шкільного віку зможуть дивитись фільми, мультфільми, гратись іграшками, дивитись лялькові вистави, грати розвиваючі ігри. Увечері молодь та старше покоління зможуть дивитись футбол, бокс, фільми. Це принесе додаткові платні послуги в будинок культури та дасть можливість цікаво та детально проводити історичні та патріотичні години, бесіди з молоддю.

49067

15

Тепло і затишок у клубі – приємно й радісно в душі, будинок культури с. Волиця

Метою проекту є встановлення електроопалення, задля створення комфортних умов перебування у Волицькому сільському будинку культури.

В даній установі своє дозвілля проводять мешканці трьох сіл: Волиця, Дубище і Новодубище і так як вона не опалюється, це створює дискомфорт перебування в ній, неможливість проводити гурткову роботу, вечори відпочинку, концертну діяльність тощо. Окрім того, в зимовий період батьки відмовляються відпускати своїх дітей на заняття до будинку культури, так як перебування їх там може негативно відобразитись на здоров’ї. 

50000

16

Закупівля комплекту обладнання для студії звукозапису у Центр культури і дозвілля "Перлина"

Основні дії – закупити необхідне обладнання для запису та відтворення аудіоматеріалу.

Проблема – немає можливостей для запису якісних фонограм та дикторських текстів для різного роду заходів.

Мета: сприяти розвитку культурного потенціалу учасників аматорських колективів.

Завдання: надати учасникам аматорських колективів доступні послуги зі створення та відтворення якісних фонограм та іншого аудіоматеріалу з метою творчого розвитку.

Очікувана користь – закупівля апаратури надасть можливість звукорежисеру створювати якісні фонограми під час опрацювання звуку.

Після реалізації проект не потребує додаткового фінансування.

50000

17

Мультимедійні засоби… для зацікавлення дітей наукою фізика (ЗОШ І-ІІІ ст. №2, м. Красилів)

Забезпечення кабінету фізики сучасним обладнанням дасть можливість учням якісно ознайомитись з навчальним предметом. Авторитет та зацікавленість до даної науки дасть поштовх до науково-технічного та інформаційно-комунікаційного розвитку людства.

Інтерактивне вивчення предмету сприятиме підвищенню мотивації до навчального предмету та якісної здачі ЗНО.

30000

18

Встановлення металоплатикових вікон в Чернелівській сільській бібліотеці

 

За період експлуатації бібліотеки старі вікна зносилися та деформувалися, внаслідок чого порушена їх теплоізоляція.

Станом на сьогодні, естетичний вигляд вікон є незадовільним, при сильному вітрі відбувається їх вібрація, є небезпека їх руйнування.

Метою впровадження даного проекту є покращення матеріально-технічного забезпечення, є скорочення споживання теплової енергії, зменшення втрати тепла, покращення герметичності будівлі, що дасть змогу забезпечити комфортні умови перебування в ній.

33000

19

Покращення енергозбереження у Пилипівському сільському клубі

 

Проект передбачає заміну старих аварійних вікон у сільському клубі на металопластикові, що покращить матеріально-технічної базу та побутові умови для функціонування '.ного закладу, зменшення бюджетних видатків за спожиті енергоносії.

Метою проекту є впровадження енергозберігаючих проектів, що в свою чергу створить належні умови для навчання і виховання дітей та молоді, дотримання температурного режиму закладу, оскільки через те, що в зимовий період у приміщення низька температура, батьки відмовляються відпускати дітей на гуртки, так як це може нанести шкоду їх здоров'ю. 

40000

20

Придбання українських костюмів у Чернелівський сільський клуб

На сьогоднішній день у Чернелівському сільському клубі відсутні як дитячі, так і жіночі українські національні костюми для проведення будь яких масових свят чи заходів.

Мета придбання: естетичний зовнішній вигляд артистів під час проведення будь якого виду свят.

Завдання: відродження національних звичаїв, традицій та обрядів через народну пісню, збереження культурної спадщини українського народу, народний танець та костюмовані театралізовані дійства.

23000

21

Майстерня одягу та взуття для осіб з обмеженими можливостями, ГО "Захист", м. Красилів

В м. Красилів діє громадська організація «Захист», яка займається вирішенням проблемних питань осіб з обмеженими можливостями.

Суть проекту полягає в тому, щоб надати можливість працевлаштування даних людей за рахунок самозайнятості, а саме – відкрити майстерню по ремонту одягу та взуття. У громадської організації є приміщення (33 м2), у якому необхідно провести косметичний ремонт та замінити вікна та двері, а також закупити відповідне обладнання та матеріали.

50000

22

Створення комфортної відпочинкової фотозони перед приміщенням центральної бібліотеки, м. Красилів

Цьогоріч в нашому місті проведено комплексну реконструкцію території перед приміщенням Центральної бібліотеки, що розташована в м. Красилів по вул. М. Грушевського, 56 (встановлено скульптуру Діви Марії та лавочки, викладено тротуарну бруківку та висаджено різноманітні декоративні рослини). Однак, залишилась невпорядкованою частина зеленої зони, що знаходиться перед входом в приміщення. З метою вирішення цієї проблеми пропонується облаштувати на даній території комфортну відпочинкову фотозону шляхом закупівлі та встановлення декоративної парасолі діаметром 4 м., що має нічну підсвітку. 

Фото без опису

50000

23

Спортивний майданчик (центр села Чепелівка)

Мета проекту: облаштування спортивного майданчику у центрі села Чепелівка

Завдання:

  • огородження території;
  • облаштування бігової доріжки;
  • облаштування міні-футбольного поля;
  • облаштування баскетбольної та волейбольної площадок;
  • встановлення тренажерів.

49500

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь