Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території на земельну ділянку площею 7,6968 га в м. Красилів Красилівського району Хмельницької області»

Дата: 21.11.2019 16:25
Кількість переглядів: 415

  Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

       

Територія детального планування включає в себе земельну ділянку з цільовим призначенням - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості яка знаходиться по вул. М. Грушевського, 146. Площа ділянки становить 7,6968 га. З півночі підприємство межує з землями приватної та комунальної власності. На яких розміщено діючі промислові підприємства СП «Домашній Хліб», ВАТ «Красилівське підприємство хлібопродуктів». З півдня знаходяться землі Красилівської міської ради та під’їздна автодорога. Зі сходу проходять залізничні колії Південно-Західної залізниці. З заходу-землі Красилівської міської ради.

На основі комплексної оцінки території, даним детальним планом території прийнято рішення, щодо комплексного розвитку території проектування із розташування адміністративно-побутової будівлі для діючого елеватора та організації благоустрою.

Існуюче цільове призначення земельної ділянки - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Проектом передбачається:

- будівництво адміністративно-побутової будівлі

Використання території.

На час розроблення даного ДПТ, територія яка розглядається складається з однієї земельної ділянки, на ній розташований діючий зернозберігальний комплекс ВП «Красилівський елеватор», що складається з виробничих будівель та споруд, кілька господарських будівель, також в межах ділянки улаштовані проїзди з твердим покриттям і є залізничні колії.

Відомості про замовника і розробника проекту

містобудівної документації та підстава для його розроблення.

Замовник – Красилівська міська рада.

Виконавець – ФОП Радзіховська К.О.

Підстава – рішення Красилівської міської ради від 06.08.2019 року № 7 «Про виготовлення детального плану території в м. Красилів».

Інформація про місце та строки ознайомлення

з проектом містобудівної документації.

З проектом містобудівної документації «Детальний план території аграрного комплексу в місті Красилів Красилівської міської ради Красилівського району Хмельницької області» можна ознайомитися у Красилівській міській раді (пл. Незалежності, 2, каб. № 105 тел. 4 23 29) та на офіційному веб-сайті Красилівської міської об’єднаної територіальної громади: http://krasylivska.gromada.org.ua/.

Строки ознайомлення з проектом – з 22 листопада по 21 грудня 2019 року включно.

Інформація про посадову особу,

відповідальну за організацію розгляду пропозицій.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – спеціаліст з питань містобудівної діяльності  Крафт Вячеслав.


 



Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій.

Подання з пропозиціями подаються у строк з 22 листопада по 21 грудня 2019 року включно до Красилівської міської ради.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Надані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

Інформація стосовно запланованих заходів.

Громадські слухання відбудуться 11 грудня о 10:30 годині в приміщенні Адмінбудинку за адресою: м. Красилів, пл. Незалежності, 2, третій поверх, малий зал.

 

Прилюдне експонування в приміщенні Адмінбудинку за адресою: м.Красилів,
пл. Незалежності, 2.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь