Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Чергове засідання виконкому: новорічно-різдвяні заходи, план підготовки регуляторних актів та багато іншого 

Дата: 12.12.2019 15:57
Кількість переглядів: 542

12 грудня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, члени виконкому обговорили питання організації урочистого відкриття новорічної ялинки в м. Красилів 19 грудня 2019 року та проведення новорічно-різдвяних заходів на території громади. Також, виконавчий комітет оголосив традиційний новорічний конкурс „Подаруй жителям громади святковий настрій” у номінаціях: „Наша весела класна кімната” (новорічне оформлення класних кімнат), „Краще новорічне вікно”, „Краща новорічна садиба приватного сектору”, „Краща новорічна вітрина”, „Краща новорічна територія біля підприємства, установи та організації (магазину)”. Підсумки конкурсу будуть підведені до 20 січня 2020 року.

 

Серед планових питань, які розглянув виконком, також було питання про затвердження Плану діяльності виконавчого комітету міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік. 

 

У зв’язку із проведенням святкових заходів у закладах освіти міської ради з нагоди відзначення Нового 2020 року, виконавчим комітетом прийнято рішення про вручення новорічних подарунків вихованцям закладів дошкільної освіти, учням 1-4 класів, а також переможцям олімпіад та конкурсів за їх високі досягнення у навчанні.

 

Рішеннями виконавчого комітету надано в оренду нерухоме майно комунальної власності громади для проведення концерту, змінено адресні номери об’єктам нерухомого майна в м. Красилів, взято на квартирний облік та продовжено термін тимчасового проживання громадян у гуртожитку комунальної власності, тимчасово припинено здійснення виїзної торгівлі та ін.

 

На виконання Плану діяльності виконавчого комітету міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік, розглянувши звернення Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, члени виконавчого комітету прийняли проект норм споживання питної води для фізичних та юридичних осіб, які користуються послугами Красилівського ПВКГ, на 2020-2022 роки, який буде оприлюднений в засобах масової інформації та на сайті міської ради з метою отримання зауважень та пропозицій.

В ході засідання виконкому розглянуто десять протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна власниками якого є неповнолітні діти.

 

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

 

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь