Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Підсумки позачергового засідання виконкому міської ради

Дата: 20.12.2019 11:25
Кількість переглядів: 424

 

 

20 грудня 2019 року під час позачергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконкому обговорили проект бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, розрахований на основі показників, що передбачені Законом України „Про Державний бюджет України на 2020 рік”. Вони також попередньо розглянули і схвалили проект Програми благоустрою Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020рік.

 

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про облік сімей, які проживають на території громади та перебувають в складних життєвих обставинах.

 

На виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади в галузі оборонної роботи, відповідно до розпорядження першого заступника голови Красилівської райдержадміністрації від 29.11.2019 року № 199/2019-р „Про проведення приписки громадян України 2003 року народження до призовної дільниці у січні-березні 2020 року”, виконкомом прийнято рішення про сприяння у проведенні на території громади приписки громадян України 2003 року народження до призовної дільниці у січні-березні 2020 року.

 

Члени виконкому взяли до відома повідомлення релігійної організації „Хмельницьке обласне об’єднання української церкви християн віри євангельської” щодо проведення 22 грудня 2019 року з 13-00 год. по 15-00 год. в м. Красилів біля магазину „Галант” євангелізаційного заходу.

 

Рішеннями виконавчого комітету продовжено договори оренди нерухомого майна комунальної власності громади, надано дозвіл на порушення об’єкта благоустрою та погоджено розміщення об’єкта виїзної торгівлі.

 

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь