Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Підсумки ювілейного 25-го,щорічного, відкритого рейтингового турніру «Krasyliv ТОП-16»

Дата: 12.01.2020 19:53
Кількість переглядів: 406

12 січня 2019 року близько 80 любителів малої ракетки з різних областей України зібрались у спортивному комплексі Красилівської ДЮСШ, де сьогодні проходив ювілейний 25-ий щорічний відкритий рейтинговий турнір «KRASYLIV TOP-16».

Від міськоі ради, привітати спортсменів із початком змагань завітали заступник міського голови Валерій Лось та начальник відділу освіти, молоді та спорту міськоі ради Олена Заїка.

«Для нас великою гордістю є проведення такого турніру в сучасному спортивному комплексі нашої громади, який ми успішно реконструювали в 2016 році завдяки проекту, поданому до Державного фонду регіонального розвитку.
Ми пишаємося вами та цінуємо вас, ми вболіваємо за вас і надалі готові створювати умови для вашого професійного росту та нових перемог», - зазначив Валерій.

Впродовж всього дня спортсмени змагались за звання найкращих. Підводячи підсумки учасники висловили слова щирої вдячності Красилівській міській громаді за створені прекрасні умови, підтримку і розвиток спорту в громаді.

Спільно з організаторами привітали і нагородили переможців турніру заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валерій Лось та головний суддя турніру Микола Диса.

Цьогоріч, перемогу виборов Кірсанов Констянтин(Дніпро), який отримав найвищу нагороду - Перехідний кубок. Друге місце посів Фоменко Борис(Хмельницький) та третє місце - Домбровський Андрій(Кам'янець-Подільський).

Організатори турніру відмітили і нагородили найперспективніших учасників, які вибороли право змагатися у фіналі.

Також відзначили наймолодшого учасника турніру Божкевича Сергія та найстаршого учасника – Заєнца Володимира.

Вітаємо усіх учасників та бажаємо подальших здобутків та перемог!До наступно турніру!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь