Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Про прийняття проекту рішення Красилівської міської ради « Про внесення змін до рішення міської ради Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання

Дата: 28.01.2020 17:06
Кількість переглядів: 522

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ

до проєкту рішення Красилівської міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території населених пунктів громади»

РІШЕННЯ

тридцять сьомої сесії міської ради сьомого скликання

 

23.01.2020

Красилів

                                № 21

 

 

Про прийняття проекту рішення Красилівської міської ради « Про внесення змін до рішення    міської ради Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території населених пунктів громади»

 

 

Керуючись ст.ст. 25,26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти проект рішення Красилівської міської ради Хмельницької області „ Про внесення змін до рішення    міської ради Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території населених пунктів громади”, що додається.

2. Комісії з питань реалізації державної регуляторної політики та підприємницької діяльності (голова Боровик С.В.) та головному спеціалісту  юридичного відділу Красилівської міської ради Білоконю В.А.:

2.1. Оприлюднити проект рішення „ Про внесення змін до рішення    міської ради Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території населених пунктів громади” в друкованих засобах масової інформації та на офіційному сайті Красилівської міської ради.

2.2. Розробити аналіз регуляторного впливу та експертний висновок щодо регуляторного впливу проекту рішення „ Про внесення змін до рішення    міської ради Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території населених пунктів громади”.

2.3. Надіслати проект рішення „ Про внесення змін до рішення міської ради Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території населених пунктів громади” Хмельницькому обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України для відповідного погодження та Державній регуляторній службі України для отримання пропозицій щодо удосконалення даного проекту рішення відповідно до принципів державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова

Ніла ОСТРОВСЬКА

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь