Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Розглянули питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади

Дата: 29.01.2020 15:52
Кількість переглядів: 337

29 січня 2020 року міський голова Ніла Островська розпочала чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради з оголошення хвилини мовчання в пам’ять про студентів – оборонці української державності, які загинули 102 роки тому у бою під Крутами.  

 

Під час засідання члени виконкому заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

 

Відповідно до вимог чинного законодавства, виконавчий комітет визначив види робіт на території громади для порушників, на яких судом у 2020 році буде накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських (суспільно корисних) робіт, та засуджено до покарання у виді громадських робіт, а також перелік об’єктів, де порушники виконуватимуть зазначені роботи.

 

З метою удосконалення системи фінансового планування, підвищення ефективності роботи комунальних підприємств громади, члени виконкому розглянули і затвердили фінансові плани Красилівського ПВКГ та Красилівського ПТМ на 2020 рік (фінансовий план Красилівської ЖЕК буде додатково розглянутий на наступному засіданні).

 

За результатами розгляду звернень юридичних осіб, виконавчий комітет надав в оренду нерухоме майно комунальної власності громади, погодив припинення виїзної торгівлі, встановив режим роботи комісійного магазину.

 

На підставі звернення Красилівської житлово-експлуатаційної контори щодо коригування тарифу на послугу з поводження з побутовими відходами для бюджетних установ та інших споживачів, враховуючи зростання розміру мінімальної заробітної плати, виконавчим комітетом скориговано тариф на вказану послугу, а саме:

- для бюджетних установ – 144,94 грн. за 1 м3 з ПДВ;

- для інших споживачів – 158,11 грн. за 1 м3 з ПДВ.

Скоригований тариф вводиться в дію 01.02.2020 року.

 

В ході засідання виконкому розглянуто сім протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 і ч. 2 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження і штрафу за порушення термінів реєстрації місця проживання.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, за результатами розгляду звернень служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом встановлено опіку над нерухомим майном, що належить дитині-сироті, а також надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, право власності на яке має малолітня дитина.

 

На підставі звернення Комунального некомерційного підприємства Красилівської центральної районної лікарні Красилівської районної ради щодо безкоштовного харчування дітей на молочній кухні, виконкомом затверджено список дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей, які проживають на території громади та підлягають безкоштовному харчуванню на молочній кухні в першому півріччі 2020 року.

 

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь