Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Презентація роману Миколи Солтиса – «У кожного своя правда»

Дата: 31.01.2020 19:38
Кількість переглядів: 776

Мальовничий край наш, рідна Красилівщина. Розлогі поля, зелені гаї, голубі плеса ставків і річок, не тільки милують зір,а й надихають багатьох людей до творчості. Одним із тих, хто черпає свій талант із прохолодних джерел нашого краю є Микола Тарасович Солтис. Багато красилівчан його знають як колишнього директора школи №2, що понад 20 років очолював цей заклад, а ще як палкого прихильника української народної пісні, керівника вчительського хору, що свого часу користувався неабиякою популярністю серед жителів міста. Людина з небайдужою душею.

Саме cьогодні, 31 січня 2020 року в читальній залі Центральної бібліотеки відбулася презентація третьої книги Миколи Тарасовича «У кожного своя правда». Перші дві книги «Ой горе тій чайці» та «Чому я не сокіл» вийшли з під пера автора у 2012 і 2016 роках.

У залі зібралось чимало прихильників письменника: працівники освіти та культури, ветерани педагогічної праці, друзі, колеги, працівники міської ради.

Ведуча заходу Людмила Богуславська відмітила енергетику слова, здатність автора робити читача співучасником свого неспокою, свого глибокого внутрішнього світу, подій, які описуються в романі.
Микола Тарасович в свою чергу розповів присутнім про героїв своєї книги, як вимальовував образи людей героїчної долі, які у роки Української революції 1917-1920 років боролися за незалежну та єдину Україну, поділився тим, як писав про події на Красилівщині.

Зі словами вдячності та привітаннями до автора звернулися заступники міського голови Марина Слободянюк та Валерій Лось.

Шанувальники висловили чимало схвальних відгуків про презентовану книгу, стверджуючи, що письменник подарував землякам часточку свого серця.

Гарний настрій під час заходу подарували жіноча вокальна, група «Матіола» Красилівського міського будинку культури та учень Школи мистецтв Олексій Федченко.

Кажуть, що кожна людина повинна залишити на землі слід після себе. Миколі Тарасовичу це вдається. Він засіває найцінніші зерна людських чеснот - добро, чесність, людяність, милосердя.
Чекаємо наступних романів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь