Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Обмін досвідом — це завжди взаємозбагачення

Дата: 19.02.2020 20:05
Кількість переглядів: 502

Сьогодні, 19 лютого, Представники Острозької молодіжної ради приїхали до Красилівської громади щоб поділитися своїми здобутками та розповісти про те, як Молодіжна рада працює у них.

У зустрічі молодіжних рад двох міст взяли участь міський голова Ніла Островська та заступник міського голови Валерій Лось, члени Красилівської молодіжної ради.

У своєму вступному слові Ніла Островська поділилася з гостями досвідом Красилівської громади в рамках Міжнародної співпраці. Зокрема розповіла про участь у міжнародній конференції з питань реформ в Україні, що проходила в Канаді, у 17-му Європейському тижні регіонів та міст (European Week of Regions and Cities) в Бельгії, коротко розповіла про здобудки та плани нашої громади.

Спеціаліст відділу з питань молоді та спорту Острозького виконкому Ольга Стецюк презентувала присутнім проекти, які були успішно реалізовані членами молодіжної ради за 2 роки роботи, адже їхня молодіжна рада була створена в 2018 році. Проте, за цей період вони вже мають чимало здобудків.

Ольга розповіла про ефективність діяльності Острозької молодіжної ради, звернула увагу на те, що більшість проектів були реалізовані за позабюджетні кошти, а саме — за рахунок приватних компаній, донорів та за допомогою грантів.

Роботу в сфері розробки та впровадження проектів Красилівської ОТГ презентував Валерій Лось, який поділився історіями успіху, дієвими практиками, розповів про досягнення, плани на майбутнє та проблеми, які найчастіше зустрічаються під час роботи з проектами.

Під час заходу молодь мала можливість поспілкуватися у неформальній обстановці та створити підґрунтя для майбутньої співпраці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь