Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Територіальний центр соціального обслуговування Красилівської міської ради продовжує надавати соціальні послуги по старостинських округах громади

Дата: 24.02.2020 16:23
Кількість переглядів: 345

Сьогодні, 24 лютого, вже традиційно працівниками Територіального центру соціального обслуговування Красилівської міської ради, було здійснено плановий мобільний виїзд до Дружненського старостинського округу, з метою надання соціальних послуг перукаря, майстра ремонту одягу та взуття, прання білизни людям похилого віку, особам з інвалідністю та малозабезпеченим пенсіонерам.
Робітник територіального центру провів роботу по благоустрою в домогосподарствах жителів округу, що перебувають на обслуговуванні центру.

Завідувачем відділенням соціальної допомоги вдома, Любов’ю Лавренчук, було здійснено оцінку якості надання соціальних послуг та організацію роботи соціальних робітників, що працюють на території округу, а також надано консультації для жителів Дружненського старостинського округу з різних життєвих питань.

Відгуки щодо роботи соціальних робітників були виключно позитивними. Надалі виїзди в с. Дружне будуть здійснюватися кожного четвертого понеділка місяця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь