Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська громада у «Подільській лізі»

Дата: 04.03.2020 10:51
Кількість переглядів: 372

Уже четвертий рік поспіль, за підтримки Красилівської міської ради, чоловіча аматорська волейбольна команда «Красилів», команди юнаків та дівчат відділення «Волейбол» Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи (тренери – Олександр Ковтонюк та Валерій Лобов) приймають участь у волейбольній першості Хмельниччини «Подільська ліга», яку проводить Хмельницька Федерація волейболу за сприяння управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.

Вихідними, волейболісти Красилівської міської об’єднаної територіальної громади здійснили два виїзди на черговий 2-й тур Чемпіонату області. Чоловіча команда (Дивізіон В група С) боролася за переможні очки у місті Городок з місцевою командою «Фенікс» та командою «Новатор ДСШ №1» місто Хмельницький. А команда дівчат 2006 р.н. і молодші Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи (група А) провели свої виїзні ігри у місті Нетішин з волейболістками місцевої ДЮСШ та командою зі Старої Синяви.

Цікава та напружена боротьба продовжується. Чемпіони визначаться по завершенню останніх фінальних ігор у квітні 2020 року. Тож, бажаємо нашим волейболістам впевнено крокувати до перемоги, до чемпіонства!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь