Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Великий Геній українського народу

Дата: 06.03.2020 15:14
Кількість переглядів: 876

До 206 річниці народження Тараса Григоровича Шевченка у період з

28-го лютого до 6 березня 2020 року завідувач музею Сергій Мельничук у Народному музеї історії Красилівського району та у школах міста для учнів 10-ти класів загальноосвітніх шкіл провів тематичні заходи: літературно-музичні години «Тарас Григорович Шевченко: художня та літературна спадщина Генія українського народу»; літературно - історичні уроки «Тарас Шевченко та його дитячі роки. Історико-культурний заповідник «Батьківщина Тараса Шевченка»; уроки вшанування «Життя та творчість Тараса Григоровича Шевченка».

Для дітей у доступній формі, враховуючи вікові особливості, був поданий різноманітний виклад матеріалів про великого Генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка.

Під час проведення заходів присутні також переглядали ряд документальних відеоматеріалів про великого Кобзаря, його різні періоди життя та творчості, звучало багато віршів Шевченка та пісень на основі поезій поета. Учні захоплено слухали підбірку пісень на твори Кобзаря, у виконанні викладача по класу бандури Красилівської дитячої школи мистецтв Ольга Капітонець.

До підніжжя пам’ятнику Т. Г. Шевченко учні поклали квіти та низесенько вклонилися великому Кобзарю. Такі заходи будуть продовжені протягом наступного тижня.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь