Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 30.03.2020 13:31
Кількість переглядів: 483

 

30 березня 2020 року під час позачергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконкому заслухали та обговорили 14 питань порядку денного.

 

Враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.03.2020 року № 338-р «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації», виконавчим комітетом переведено Красилівську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у режим надзвичайної ситуації у зв’язку із поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконкомом затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на другий квартал 2020 року.

 

Рішеннями виконкому встановлено поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства у с. Дружне, затверджено штатний розпис комунальної установи «Красилівський Центр надання соціальних  послуг», внесено зміни до громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради, надано дозволи на видалення дерев у

м. Красилів.

 

На підставі звернень фізичних і юридичних осіб, виконавчим комітетом визначено розмір пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Красилів, змінено адресні номери об’єктів нерухомого майна, надано дозвіл на реєстрацію місця проживання у гуртожитку комунальної власності громади.

 

В ході засідання виконкому розглянуто два протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозвіл на вчинення правочину стосовно житлового приміщення, власниками якого будуть малолітні діти.

 

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь