Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Питання життєдіяльності громади розглянуто на черговому засіданні виконкому

Дата: 16.04.2020 15:20
Кількість переглядів: 404

16 квітня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету розглянули 12 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, у зв’язку із наближенням 34-х роковин Чорнобильської катастрофи, члени виконкому прийняли відповідне рішення, змінивши традиційний формат заходів через епідемію COVID-19.

У зв’язку із перенесенням термінів проведення Всеукраїнської акції «1000000 дерев за 24 години» на осінь 2020 року, внесено відповідні зміни до рішення виконкому.

На підставі звернення Красилівської житлово-експлуатаційної контори щодо затвердження скоригованих тарифів на ритуальні послуги, що надаються підприємством, враховуючи зростання розміру мінімальної заробітної плати, виконавчим комітетом скориговано тарифи на вказані послуги, які наберуть чинності 17.04.2020 року.

В ході засідання виконкому розглянуто протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 і ч. 2 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження і штрафу за порушення термінів реєстрації місця проживання.

Рішеннями виконавчого комітету змінено адресні номери житлових будинків у м. Красилів, взято на квартирний облік та продовжено терміни тимчасового проживання громадян у гуртожитку комунальної власності громади, визначено додаткове місце стоянки транспортних засобів, оновлено інформаційну та технологічну картки адміністративної послуги щодо здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Під час засідання члени виконкому також заслухали інформацію щодо питань, які перебували на контролі.

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу 8 жителям громади на загальну суму 3,8 тис. грн.

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь