Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Черговий виконком: заходи по підготовці до осінньо-зимового періоду, нового навчального року та багато іншого

Дата: 18.06.2020 16:04
Кількість переглядів: 626

18 червня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 22 питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради затверджено заходи щодо підготовки комунальних підприємств громади до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років, розроблені керівниками Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, Красилівської житлово-експлуатаційної контори та Красилівського підприємства теплових мереж.

Ще одне планове питання, яке розглянули члени виконавчого комітету, стосувалось підготовки закладів освіти громади до початку нового 2020-2021 навчального року. З метою забезпечення належної підготовки закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та закладів позашкільної освіти громади до початку нового навчального року, виконкомом затверджено перелік ремонтних робіт та заходів.

На засіданні члени виконавчого комітету також обговорили питання щодо відзначення в громаді Дня батька, Дня Конституції України, Дня молоді та прийняли відповідні рішення, змінивши традиційний формат святкових заходів через епідемію COVID-19.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення з питань фінансових планів комунальних підприємств на 2021 рік, оренди нерухомого майна комунальної власності громади, житлових прав громадян, пасажирських перевезень у період карантину, зміни адресних номерів об’єктів нерухомого майна та ін.

В ході засідання виконкому розглянуто сім протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, члени виконкому надали дозволи на вчинення правочинів стосовно житлових приміщень, користувачами і власниками яких будуть діти.

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, прийнято рішення про затвердження висновку служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 8 жителям громади на загальну суму 5,8 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь