Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Виконавчий комітет міської ради розпочав роботу у третьому кварталі 2020 року

Дата: 02.07.2020 15:14
Кількість переглядів: 503

 

02 липня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету розглянули 10 питань порядку денного.

Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконкомом затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на третій квартал 2020 року, яким передбачено розгляд важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

У зв’язку із наближенням Дня родини, який у нашій державі відзначається щорічно 08 липня, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення з дотриманням карантинних обмежень. Разом з тим, з нагоди свята вирішено відзначити декілька багатодітних родин, які проживають на території громади.

Розглянувши звернення жителів громади, члени виконкому прийняли рішення стосовно житлових прав громадян та надання дозволу на виготовлення проектної документації для індивідуального опалення квартири.

Виконавчим комітетом також погоджено розміщення тимчасових торговельних наметів для виїзної торгівлі в м. Красилів і план часткової реконструкції підземного газопроводу в місті

В ході засідання виконкому розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадянку адміністративне стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу 8 жителям громади на загальну суму 7,3 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь