Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

14 липня відбулась скайп-конференція з керівництвом Програми «U-LEAD з Європою» щодо стану впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Красилівської міської ОТГ та Красилівського району.

Дата: 15.07.2020 11:39
Кількість переглядів: 475


У нараді взяли участь заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Валерій Лось та Марина Слободянюк, спеціаліст першої категорії сектору економічного розвитку інвестицій та регуляторної діяльності міської ради Марина Полятевич та начальник відділу з керівництва та організації діяльності Центру надання адміністративних послуг при Красилівській районній державній адміністрації Інна Семерук.


Учасники конференції обговорили стан інституційного та фізичного створення ЦНАП, проведення тренінгів з адміністраторами, а також постачання меблів, техніки та програмного забезпечення в рамках реалізації проєкту створення спільного міськрайонного ЦНАП у Красилівській міській ОТГ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь