Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Черговий виконком: заходи до державних свят, питання житлово-комунальної та соціальної сфери

Дата: 13.08.2020 16:52
Кількість переглядів: 552

13 серпня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 15 питань порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Члени виконавчого комітету розглянули питання щодо відзначення в громаді Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України і прийняли рішення про проведення 23-24 серпня 2020 року святкових заходів з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 (програма заходів буде розміщена додатково). До Дня незалежності України, виконкомом третій рік поспіль передбачено надання жителям громади, члени сімей яких загинули під час проведення антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) на сході України, одноразової матеріальної допомоги.

У зв’язку із наближенням нового 2020-2021 навчального року, виконавчим комітетом прийнято традиційне рішення про вручення першокласникам закладів загальної середньої освіти громади пам’ятних подарунків.

Окремі рішення виконавчого комітету стосувалися організації надання адміністративних послуг, житлово-комунальної сфери, зміни адресних номерів, а також виконання вимог виборчого законодавства в частині відведення на території громади місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації та ін.

З метою фінансування інвестиційного проекту проведення капітального ремонту (утеплення фасадів) будівель закладів дошкільної освіти в місті, виконкомом внесено пропозиції на розгляд сесії міської ради про отримання кредиту.

В ході засідання виконавчого комітету також розглянуто три протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконком надав дозвіл на вчинення правочину стосовно житлового приміщення, користувачем якого є неповнолітня дитина.

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу 10 жителям громади на загальну суму 5,5 тис. грн.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь