Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Серпнева зустріч освітян Красилівської громади перед початком нового навчального року

Дата: 29.08.2020 10:57
Кількість переглядів: 477

28 серпня 2020 року відбулась традиційна серпнева зустріч освітян Красилівської громади перед початком нового навчального року.

Участь у зустрічі взяли міський голова Ніла Островська та заступник міського голови Валерій Лось, які привітали керівників закладів освіти з початком нового навчального року. Ніла Василівна подякувала директорам за плідну та результативну роботу та висловила надію, що і 2020-2021 навчальний рік буде багатим на високі результати. Міський голова зазначила, що у непростих умовах зроблено багато для того, щоб діти відчували тепло, затишок та безпеку у закладах освіти. Ніла Василівна побажала освітянам, щоб любов до професії та дітей повернулася до них вдячністю та повагою.

Зустріч пройшла у формі актуальних запитань та відповідей на них.

А також з доповіддю до колег звернулась начальник відділу освіти Олена Заїка наголосила на продовжені стратегічного курсу реформування галузі освіти, прийняття Закону України «Про повну загальну середню освіту» та акцентувала увагу присутніх на те, що пандемія COVID-19 поставила перед освітянами та здобувачами освіти нові виклики щодо забезпечення неперервності освітнього процесу, спроможністю закладів усіх рівнів освіти забезпечити якість і стабільність здобуття освіти в умовах карантинних обмежень, необхідністю розвитку дистанційної форми здобуття освіти. Олена Заїка підвела підсумок фінансових витрат на проведені ремонтні роботи, придбання нового обладнання для харчоблоків, НУШ, встановлення спортивних майданчиків, облаштування закладів освіти протипожежними засобами та інше.

По закінченню зустрічі освітяни взяли участь в в обласному онлайн пленері «Вересневий старт в умовах адаптивного карантину та автономії закладів освіти».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь