Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Ще одну покрівлю відремонтовано

Дата: 06.11.2020 13:41
Кількість переглядів: 416

В Красилові успішно реалізовується  Програма співфінансування робіт з ремонту покрівель багатоквартирних житлових будинків.

Сьогодні завершено ремонт покрівлі багатоповерхового житлового будинку по вулиці М.Грушевського, 161 А,  аварійну шиферну покрівлю якого замінено на сучасну покрівлю з металопрофілю. В ході ремонту проведені  роботи з часткової заміни крокв та лат, здійснено монтаж покрівельного покриття з профільованого листа, прокладено гідроізоляцію, улаштовано з листової сталі коньки та снігозатримувачі,  поштукатурено комени будинку та облаштовано  примикання покрівлі до димоходів. Також, демонтовано старі бетонні козирки та влаштовано нові над вхідними дверима до під’їздів.

З бюджету громади на придбання усіх необхідних матеріалів цього ремонту  використано 102,2 тис. грн.  За виконання робіт з ремонту покрівлі кошти жителів будинку склали 45 тис.грн.

Зважаючи на те, що цих коштів було не достатньо, міська рада також здійснила додаткове співфінансування робіт в сумі  49,9 тис. грн.

«Мешканці будинку отримали повністю відремонтований дах і будуть жити в комфорті багато років» —відмітила міський голова Ніла Островська.Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь