Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Інформаційна акція до Міжнародного Дня боротьби з рабством

Дата: 27.11.2020 15:53
Кількість переглядів: 766

Сьогодні, в рамках реалізації Хмельницького регіонального компоненту проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації у Вінницькій та Хмельницькій областях», у приміщенні Красилівської Центральної бібліотеки пройшла інформаційна акція до Міжнародного Дня боротьби з рабством.

Оксана Устинова окреслила мету заходу - підвищення обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми та поінформувала про можливі джерела допомоги, що надають громадські та державні організації в галузі протидії торгівлі людьми. Також навела кілька випадків торгівлі людьми в Хмельницькій області.

Валерій Лось подякував організаторам та учасникам акції та зазначив, що Красилівська міська рада долучилась до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» та затвердила відповідний план заходів, який реалізовуватиметься з 25 листопада по 10 рудня 2020 року. (детально з планом заходів можна ознайомитись за посиланням: https://rada.info/.../0901aca982b5559b14dc6e356cc84207.doc).

Для інформування мешканців Красилівської громади та привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем: подолання насильства в сім'ї, протидії торгівлі людьми, жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, сектором сімейної політики, спільно із бібліотеками громади було розроблено План заходів бібліотек Красилівської громади до щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля».

Участь в заході взяли: голова Благодійного фонду «КСЕНА» Оксана Устинова, заступник міського голови Валерій Лось, спеціалісти сектору сімейної політики Красилівської міської ради, старший інспектор з ОД УДПА Національної поліції Когунь Андрій, поліцейські офіцери громади, начальник відділу освіти Олена Заїка, начальник відділу культури Інна Грицюк, представники Центру зайнятості, директор «Красилівського Центру надання соціальних послуг» Тамара Магмет, бібліотекарі Красилівської Центральної бібліотеки.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь