Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Міська рада затвердила зміни до бюджету об’єднаної громади на 2020 рік

Дата: 04.12.2020 16:50
Кількість переглядів: 366

 

 

Сьогодні, 4 грудня 2020 року, проведено друге пленарне засідання першої сесії Красилівської міської ради, на якому депутати розглянули 30 питань порядку денного. Одним із основних, було питання перенаправлення коштів бюджету громади на першочергові цілі.

Враховуючи зниження надходжень до бюджету громади під час карантинних заходів, депутати погодили зменшення фінансування за рахунок економії коштів по окремих напрямках розвитку громади в сумі 2106,0 тис. грн.

Для підтримки комунальних підприємств об’єднаної громади та забезпечення їх безперебійної роботи у зимовий період, спрямовано кошти на

придбання матеріалів для ремонту мережі вуличного освітлення (60,0 тис.грн.), оплату електроенергії, спожитої мережею вуличного освітлення (100,0 тис.грн.), благоустрій території громади (900,0 тис.грн.), придбання пального для утримання доріг у зимовий період (50,0 тис.грн.).

З метою забезпечення постійного водопостачання усіх населених пунктів громади у зимовий період, виділені кошти в сумі 200,0 тис.грн. на  відшкодування різниці між затвердженими тарифами та собівартістю послуг, що надаються Красилівським підприємством водопровідно-каналізаційного господарства.

Також, направлено кошти на придбання та перевезення щебеню для поточного ремонту доріг громади (100,0 тис.грн.) та проведення самого ремонту доріг (199,9 тис.грн.), оплату поточного ремонту дорожнього покриття по вул. Центральна, 38, вул. Михайлівська, 18, вул. М.Грушевського, 95-109, вул. Василя Стуса, 6 (129,3 тис.грн).

Сприятливі погодні умови цієї осені дали можливість провести додаткові роботи по благоустрою території міста. Так, проведено ремонти прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків по вул. Ціолковського, 2, вул. Центральна, 43 (164,0 тис.грн.), тротуару та заїзду до будинку по вул. Центральна, 34А, а також, частково облаштовано спортивний майданчик по вул. Ярослава Мудрого, вартість робіт якого склала 57,0 тис.грн. і завершення якого заплановано на весну 2021 року.

Депутати  розглянули три звернення жителів громади щодо виділення матеріальний допомог на дороговартісне лікування та влаштування водозабірної свердловини для багатодітної сім’ї і направили на ці цілі 45,0 тис.грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь