Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Довідка про консультації з органами виконавчої влади до проекту Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту Стратегії розвитку Красилівської місь

Дата: 08.12.2020 16:11
Кількість переглядів: 481

Відповідно до статті 13 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Методичних рекомендацій із здійснення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування, затверджених Наказом Міністерства екології та природних ресурсів України № 296 від 10.08.2018 року встановлено, що:

1. Для визначення обсягу досліджень, методів екологічної оцінки, рівня деталізації інформації, що має бути включена до звіту про стратегічну екологічну оцінку, замовник подав заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (на паперових носіях та в електронному вигляді) до департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА.

Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року оприлюднено на офіційному веб-сайті Красилівської міської ради http://krasyliv.org.ua/ 23 травня 2019 року.

 

Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року опубліковано в газеті «Красилівський вісник» від 26 травня 2019 року № 35.

2. До заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки надійшов лист з пропозиціями від Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА № 1101 від 10.06.2019 року (додаток 1).

Пропозиції, надані Департаментом екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА, були частково враховані у звіті про стратегічну екологічну оцінку до проекту Стратегії.

 

 

3. Повідомлення про оприлюднення Звіту про СЕО та Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року оприлюднено на офіційному веб-сайті Красилівської міської об’єднаної територіальної громади http://krasylivska.gromada.org.ua/ 2 липня 2019 року.

 

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку опубліковано в газеті «Красилівський вісник» від 26 липня 2019 року № 35.

4. Проект Стратегії та звіт про стратегічну екологічну оцінку надані на електронних та паперових носіях до Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА.

5. До Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту Стратегії надійшов лист з пропозиціями від Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА № 03.1/2295 від 02.08. 2019 року. (додаток 2).

За результатами консультацій з органами виконавчої влади зауваження та пропозиції, надані Департаментом екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА до звіту про СЕО, були частково враховані у проекті Стратегії та у звіті про стратегічну екологічну оцінку до проекту Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року.

Під час розгляду альтернативних проектних рішень та їх екологічних наслідків у процесі СЕО проекту Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року було розглянуто «Нульовий сценарій», що не передбачає впровадження проектних змін та заходів запропонованих Стратегією. «Нульовий сценарій» – тобто опис, прогнозування та оцінка ситуації у випадку не затвердження зазначеного документа державного планування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь