Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новий склад виконавчого комітету розпочав свою роботу

Дата: 10.12.2020 16:46
Кількість переглядів: 350

10 грудня 2020 року відбулось перше чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради восьмого скликання. Під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету розглянули 28 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до плану роботи та на виконання вимог законодавства затверджено План діяльності виконавчого комітету міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.

Виконавчим комітетом розглянуто питання щодо святкування новорічно-різдвяних свят в громаді, однак у зв’язку із карантином їх традиційний формат змінено. Разом з тим, оголошено щорічний новорічний конкурс «Подаруй жителям громади святковий настрій» у різних номінаціях (оголошення про конкурс буде розміщено додатково).

На виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади в галузі оборонної роботи, виконкомом прийнято рішення про сприяння у проведенні на території громади приписки громадян України 2004 року народження до призовної дільниці у січні-березні 2021 року.

Окремі рішення виконавчого комітету стосувалися визначення розміру пайової участі у розвитку інфраструктури міста, житлово-комунальної сфери, благоустрою, зміни адресних номерів житлових будинків, оренди нерухомого майна комунальної власності громади, розміщення виїзної торгівлі протягом новорічно-різдвяних свят.

В ході засідання виконкому також розглянуто вісім протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчий комітет надав дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачем і власником якого будуть діти.

Члени виконкому розглянули заяву та додані до неї документи жительки

м. Красилів, яка народила і виховала до восьмирічного віку п’ятеро дітей, та рекомендували її на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 6 жителям громади на загальну суму 7,6 тис. грн., допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн., а також одноразову матеріальну виплату 3 жителям громади, які підписали контракт про проходження військової служби та брали участь в операції об’єднаних сил, у розмірі 10,0 тис. грн.

Тож, насичене перше засідання налаштувало членів виконавчого комітету на активну роботу.

Зображення може містити: 1 особа, стіл та у приміщенні

Зображення може містити: 1 особа, у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь