Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Відзначено кращу молодь Красилівської громади!

Дата: 31.12.2020 08:33
Кількість переглядів: 320

30 грудня 2020 року, напередодні Нового року, в обласній державній адміністрації відбулась урочиста церемонія вручення відзнак та премій для активної та прогресивної молоді, кращих спортсменів та тренерів Хмельниччини.

За поданням Красилівської міської ради, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій вручив щорічні обласні премії «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя» кращій молоді Красилівської громади.

У номінації «За наукові досягнення» – Долюк Ліні, учениці 11-Б класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1», члену Малої Академії наук України (секція «Психологія»).

Ліна бере активну участь у громадському житті школи та класу, роботі учнівського самоврядування, спортивному житті та культурно-масових заходах. Є членом руху ХОМА, бере участь у превентивних заходах з Красилівським відділом Ювенальної превенції.

Долюк Ліна демонструє високий рівень навчальних досягнень з усіх предметів. Легко засвоює програмний матеріал, як з предметів гуманітарного, так і математичного циклу. Особливу увагу приділяє вивченню біології, алгебри, геометрії та психології. Бере активну участь у шкільних, районних, обласних та Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах.

У 2019 році брала участь у ролі капітана команди «Інь і Янь» в Обласному етапі V Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців. В результаті команда виборола І місце. А у фінальному етапі V Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців команда представляла Хмельниччину. В результаті красилівчани нагороджені Дипломом ІV ступеня та визнані журі у номінації «Найкращий прояв любові і дружби».

У 2020 році Долюк Ліна стала призером ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Психологія» та нагороджена Дипломом ІІ ступеня Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації.

У лютому 2020 році учениця брала участь у Міжнародному конкурсі ISEF 2020 Всеукраїнського конкурсу «Еко-Україна 2020» з роботою на тему: «Феномен позитивного мислення у контексті формування успішної особистості школяра», в результаті отримала ІІІ місце та нагороджена Сертифікатом від американської психологічної асоціації за високі досягнення у науці.

10 листопада 2020 року відбувся Всеукраїнський конкурс «Еко-Техно Україна 2021» міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів ISEF 2021 (International Science and Engineering Fair). Долюк Ліна з проєктом на тему: «Аналіз уявлень старшокласників щодо лінійних і нелінійних шляхів досягнення мети: психолого-параміологічний ракурс» у секції «Науки про людину» посіла І місце (науковий керівник – Оксана РОЗУМНА, практичний психолог Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1)

У 2019 році є призеркою обласних та Всеукраїнських змагань з волейболу у складі збірної команди дівчат Красилівської ДЮСШ. Виконала норматив ІІІ дорослого розряду. У 2018 році Ліна була нагороджена Подякою виконавчого комітету Красилівської міської ради за наполегливу працю, активну участь у творчих конкурсах учнівської молоді. ЇЇ досягнення і перемоги є прикладом працездатності, цілеспрямованості, ентузіазму та самовіддачі.

У номінації «За особисту мужність» (відвага та ініціативні дії, виявлені під час порятунку людини, забезпечення громадського правопорядку, ліквідація надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру) – Гаєвському Сергію, заступнику начальника 14 державної пожежно-рятувальної частини Красилівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, капітану служби цивільного захисту.

Сергій Віталійович перебуває на службі в органах і підрозділах ДСНС України з травня 2011 року. Являється добровільним донором крові, оскільки рятувальники Красилівщини ніколи не стоять осторонь людської біди та постійно долучаються до здачі крові для тих, хто її потребує.

Неодноразово брав участь у ліквідації пожеж та наслідків надзвичайних ситуацій, що мали місце на території нашої громади, де проявляв мужність та героїзм, відповідальність та сумлінне виконання службових обов’язків. До прикладу, в м. Красилів по вул. Михайлівській, 18, під час пожежі у багатоповерхівці було врятовано чотирьох мешканців будинку. Причиною пожежі був недопалок, який випустили з рук та залишили у складському приміщенні на сходовій клітині. На момент прибуття першого підрозділу оперативно-рятувальної служби із вікон 7,8 та 9 поверхів ішов дим, сходова клітина та ліфтова шахта були задимлені і густий дим не давав змоги визначити точне місце пожежі. Але саме завдяки правильним та чітким діям начальника караулу 14 ДПРЧ старшого лейтенанта служби ЦЗ Гаєвського С.В. (саме на такій посаді він тоді проходив службу), людей було врятовано та надано їм першу медичну допомогу.

Особливої уваги заслуговує і участь нашого рятувальника, в період з 24.04.2020 року по 29.04.2020 року, у ліквідації лісових пожеж у зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення (м.Чорнобиль Київської області), які були тривалими і виснажливими як для рятувальників, так і для населення Київської області. Дана подія являлась надзвичайною ситуацією природного характеру, де Гаєвський Сергій Віталійович проявив високий професіоналізм, оперативність дій, самовідданість та відвагу.

Красилівська міська територіальна громада пишається Вами та бажає нових яскравих здобутків, професійного зростання та перемог!

Зображення може містити: 9 людей, люди стоятьЗображення може містити: 2 людиниЗображення може містити: 1 особа, стоїть та у приміщенніЗображення може містити: 1 особа, стоїть та у приміщенніЗображення може містити: 1 особа, стоїть


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь