Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 14.01.2021 16:41
Кількість переглядів: 334

 

 

14 січня 2021 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло перше у цьому році засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, під час якого члени виконкому розглянули 12 питань порядку денного.   

 

Відповідно до вимог чинного законодавства, виконавчий комітет визначив види робіт на території громади для порушників, на яких судом у 2021 році буде накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, суспільно корисних робіт або засуджено до покарання у виді громадських робіт, а також перелік об’єктів, де порушники виконуватимуть ці роботи.

 

На підставі звернення Красилівського підприємство водопровідно-каналізаційного господарства щодо встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання, що надається підприємством для споживачів с. Кульчини та с. Кульчинки, виконавчим комітетом встановлено тариф на вказану послугу, який вводиться в дію 01 лютого 2020 року. «Розраховуємо на розуміння жителів щодо необхідності сплачувати за постачання води. Крім того, Красилівське ПВКГ розпочне роботу по встановленню лічильників у зазначених населених пунктах для обліку води та сплати лише за її фактичне використання», – зауважила міський голова.

 

Рішеннями виконавчого комітету доповнено перелік осіб, уповноважених на складання протоколів про вчинення адміністративних правопорушень у сфері благоустрою, накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання, надано дозволи на видалення аварійних дерев та ін.

 

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, прийнято рішення про затвердження висновку служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації щодо підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України.

 

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 3 жителям громади на загальну суму 2,0 тис. грн., а також одноразову матеріальну виплату жителю громади, який підписав контракт про проходження військової служби та брав участь в операції об’єднаних сил, у розмірі 5,0 тис. грн.Зображення може містити: 1 особа, сидить та у приміщенніЗображення може містити: одна або кілька осіб та у приміщенніЗображення може містити: 1 особа, у приміщенні

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь