Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

22 січня Україна відзначає День Соборності

Дата: 22.01.2021 10:07
Кількість переглядів: 359

Сьогодні 22 січня Україна відзначає День Соборності, який увійшов до національного календаря як величне національне свято.

Саме 22 січня 1919 року на майдані перед святою Київською Софією було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Цей день став символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв'язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі та непохитність і монолітність української нації.

Та сьогодення ставить перед нашою державою нові виклики. На сході України вкотре відстоюють територіальну цілісність, свободу і незалежність нашої Вітчизни українські патріоти, часто ціною власного життя. Серед цих героїв є й наші земляки.

Вшановуючи пам’ять видатних синів українського народу – тих, хто боровся за справедливість, волю та незалежність своєї Батьківщини міський голова Ніла Островськата працівники Красилівської міської ради поклали квіти до дошки Слави, пам’ятника «Героям України», пам’ятника Тарасу Шевченку та схилили голови у скорботні хвилині мовчання в пам’ять про незламних духом, справжніх українців – борців за свободу.

«Нема східних чи західних українців, є українці, які люблять, або не люблять Україну. Будемо єдиними – будемо успішними»,- міський голова Ніла Островська.

Возможно, это изображение (2 людини, люди стоят та сніг)Возможно, это изображение (одна або кілька осіб та люди стоят)

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб та люди стоят)Возможно, это изображение (одна або кілька осіб та люди стоят)Возможно, это изображение (1 особа, стоїть та пам’ятник)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь