Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Інформаційне повідомлення про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 27.01.2021 14:04
Кількість переглядів: 349

 


 

1. Дата, час і місце проведення Конкурсу: 11 лютого 2021 р., о 10.00 год. 00 хв., м. Красилів, пл. Незалежності,2, каб. 116 (адмінбудинок).

2. Інформація про об’єкти оцінки:

2.1. Нежитлове приміщення площею 105,2 кв.м по вул. Леніна, 24, в с. Западинці Красилівського р-ну Хмельницької обл.; мета проведення – надання в оренду.

3. Кінцевий термін подання документів: 08 лютого 2021 р.

4. Перелік підтверджуючих документів, які подаються на розгляд комісії:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою;

- інформація на претендента за встановленою формою.

5. Вимоги до учасників конкурсу (кваліфікаційні вимоги до оцінювачів, що залучаються до надання послуг з оцінки майна, а також до суб’єктів оціночної діяльності, зокрема щодо їх практичного досвіду виконання робіт з оцінки об’єкта оцінки, а також подібного до оцінюваного майна), визначені пунктом 12 Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності (далі-Положення), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 року № 2075 ( у редакції наказу Фонду державного майна України від 16.01.2018 року №47).

6. Інформація про замовника та особу – платника робіт з оцінки – Красилівська міська рада Хмельницької області (код ЄДРПОУ 04060737, пл.. Незалежності, 2, м.Красилів,31000).

7. Інформація про подібні до об’єктів оцінки об’єкти: приміщення будівлі (п. 4 додатку 2 Положення).

8. Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки, зазначеного в п.2. – 2400,0 грн.

9. Відомості про місцезнаходження комісії – м. Красилів, пл. Незалежності, 2, каб. № 116 (адмінбудинок), відомості про місцезнаходження робочої групи – м. Красилів, пл. Незалежності, 2, каб. № 116 (адмінбудинок), тел. 4-24-94.

10. Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті з відміткою «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також слід зазначити назву об’єкта оцінки та найменування юридичної особи або прізвище, імя, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію, і складається з:

- конкурсної пропозиції, запечатаної  в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт ( у календарних днях ). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

- документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної  діяльності та ( або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна за встановленою формою;

- підтверджуючих документів.

 

Анна КРАВЕЦЬ  0962732530

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб'єкта оціночної діяльності,  який буде залучений для проведення незалежної оцінки майна  Брошнів-Осадської селищної ради об'єднаної територіальної громади  Івано-Франківської області - Брошнів-Осадська ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь