Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Важливі для громади питання розглянули члени виконавчого комітету

Дата: 28.01.2021 17:27
Кількість переглядів: 343

 

28 січня 2021 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніла Островська члени виконкому розглянули 24 проекти рішень та одноголосно підтримали їх.

Згідно плану роботи, виконком заслухав інформацію про звернення громадян, яких у 2020 році до міської ради надійшло 3238. «Карантин вніс корективи у нашу роботу, тому ми почали активніше використовувати онлайн-трансляції нарад, засідань, прямі ефіри, щоб доводити усю необхідну інформацію жителям громади. Продовжуємо надалі працювати над покращенням нашої комунікації», – наголосила міський голова.

Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, члени виконкому прийняли рішення, якими продовжили термін тимчасового проживання у жилому приміщенні комунальної власності, змінили адресні номери об’єктів нерухомого майна на території громади, погодили розміщення виїзної торгівлі, надали дозволи на видалення аварійних дерев.

На підставі звернення Красилівського підприємство водопровідно-каналізаційного господарства щодо встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання, що надається підприємством для споживачів с. Заставки, виконавчим комітетом встановлено тариф на вказану послугу, який вводиться в дію 15 лютого 2021 року.

В ході засідання виконкому підведено підсумки новорічного конкурсу «Подаруй жителям громади святковий настрій» та визначено переможців, які отримають подарунки, у наступних номінаціях:

- «Наша весела класна кімната» (новорічне оформлення класних кімнат) –

5 клас Дружненської ЗОШ І-ІІ ст.; 1 клас Слобідко-Красилівської ЗОШ І-ІІ ст.;

- «Краще новорічне вікно» – 8 клас Дружненської ЗОШ І-ІІ ст.; група «Веселка» ЗДО № 10 «Золота рибка»; відділ обслуговування Центральної бібліотеки;

- «Краща новорічна садиба приватного сектору» – вул. Заводська, 21, кв. 2 в м. Красилів;

- «Краща новорічна вітрина» – вітрина фірмового магазину «М’ясний маркет» по вул. М. Грушевського, 138Д в м. Красилів.

Серед рішень, прийнятих на засіданні, окремі рішення регулюють проведення громадських та тимчасових робіт на території громади у 2021 році, порядок складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних підприємств міської ради у галузі охорони здоров’я, організацію цивільного захисту на території громади. Також члени виконкому розглянули питання житлово-комунальної галузі, освіти та соціального захисту.

Особливу увагу було приділено сфері охорони дитинства. В результаті надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачами якого є діти, а також вказано жительці громади на незадовільне виконання батьківських обов’язків та зобов’язано забезпечити належне виховання й утримання дитини.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 4 жителям громади на загальну суму 6,5 тис. грн. та допомогу на поховання 2 жителів громади на загальну суму 3,0 тис. грн.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь