Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

ПОВІДОМЛЕННЯ про створення спостережної ради комунального некомерційного підприємства «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької  області

Дата: 16.02.2021 13:13
Кількість переглядів: 381

 

Красилівська міська рада Хмельницької області, відповідно до ст. 24 «Основ законодавства України про охорону здоров’я» та постанови КМУ від 27.12.2017р. №1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», повідомляє про намір створити спостережну раду комунального некомерційного підприємства «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького районуХмельницької області  на сесії Красилівської міської ради.

Красилівська міська рада проводить відбір представників громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють захист прав у сфері охорони здоров’я, професійного самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції у члени спостережної ради комунального некомерційного підприємства «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького районуХмельницької області, як наглядового органу закладу охорони здоров’я комунальної форми власності, що надає медичну допомогу первинного рівня.

Правова підстава проведення конкурсу: Рішення Красилівської міської ради Хмельницької області від 12.02.2021 року № 19  «Про намір створити спостережну раду при КНП «Красилівський центр ПМСД», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», ст. 24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 № 2801-ХІІ .

Повне найменування підприємства:   комунальне некомерційне

Підприємство «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області (далі - Підприємство).

Юридичне та фактичне місцезнаходження Підприємства: 31000, Хмельницька область, місто Красилів, вулиця Грушевського, 96.

Основною метою діяльності Підприємства є: забезпечення медичного обслуговування населення шляхом надання йому медичних послуг в порядку та обсязі, встановлених законодавством.

Мета діяльності спостережної ради: сприяння реалізації права громадян на участь в управлінні охороною здоров’я.

Персональний склад спостережної ради буде затверджуватись на сесії Красилівської міської ради Хмельницької області у кількості не більше ніж 15 чоловік, серед них:

  • один представник власника закладу охорони здоров’я;
  • представники виконавчого органу відповідної місцевої ради - від однієї до чотирьох осіб;
  • депутатів місцевих рад (за згодою) - від однієї до двох осіб;
  • представників громадськості та громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я, організацій, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції (за згодою), - від однієї до восьми осіб (по одному представнику).

Члени спостережної ради повинні відповідати наступним вимогам:

  • бездоганна ділова репутація;
  • відсутність реального або потенційного конфлікту інтересів, що може вплинути на об’єктивність і неупередженість прийняття рішень спостережною радою, зокрема відсутність трудових відносин із закладом охорони здоров’я;
  • наявність професійних знань, вищої освіти, досвіду роботи у сфері охорони здоров’я, зокрема захисту прав пацієнтів;
  • відсутність непогашеної судимості.

Представники громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я, організації, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції, повинні протягом 10 робочих днів з дати розміщення інформації на офіційному веб-сайті Красилівської міської ради Хмельницької області надсилають міській раді пропозиції щодо включення своїх представників до складу спостережної ради.

Пропозиції приймаються протягом 10 робочих днів з моменту розміщення інформації на офіційному веб-сайті Красилівської міської ради Хмельницької  області.

Заяви претендентів для участі у конкурсі приймаються з 17.02.2021 року. Кінцевий строк подачі документів року до 17:00 години.

Інформація для довідок за телефоном (0982526311)

Е-шаі1:Sl.marina87@gmail.com

Відповідальна особа за прийом документів – СЛОБОДЯНЮК Марина Олександрівна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь