Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Вчитися ніколи не пізно

Дата: 02.03.2021 08:19
Кількість переглядів: 565

 

Ті, хто так вважає, 2 березня 2021 року розпочали навчання в Університеті третього віку, незважаючи на свою вікову категорію. Замість студентського квитка – пенсійне посвідчення, замість нав’язаного навчального плану – власні пропозиції, замість нудних лекцій – цікаві і змістовні розмови з досвідченими фахівцями. Безкоштовний Університет третього віку для людей поважного віку ініціювала Красилівська міська рада при Красилівському центрі надання соціальних послуг, запланувавши для юних душею студентів два факультети: інформаційної грамотності та іноземної мови.

Першими студентами незвичайного вишу стали 9 красилівчан пенсійного віку - активні й цікаві, а головне – спраглі до нових знань. Всі вони переконані – вчитись ніколи не пізно, більш того, запевняють, що можуть скласти потужну конкуренцію молодим.

Перше заняття, присвячене інформаційній грамотності, для студентів провів вчитель інформатики Красилівського НВК «Гімназія» Гоцуляк Олександр.

"Наш університет для тих, кого старість вдома не застане . Наша мета, щоб тут займались якнайбільше жителів громади поважного віку - опановували іноземні мови, комп'ютерну грамотність та інше", - говорить міський голова Ніла Островська

.

Третій вік — час творчості! А Університет третього віку – це панацея від самотності. Навчання в університеті дає поштовх для повноцінного існування в сучасному світі знань, дає можливість відчути себе потрібними, усвідомити, що життя продовжується і межі пізнання не існує.

Бажаємо, успішного навчального року, насиченого новими відкриттями та здобутими знаннями!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь