Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Конкурс – «Бренд громади»

Дата: 09.03.2021 17:19
Кількість переглядів: 819

 

З 9 березня до 9 квітня 2021 року запрошуємо Вас до участі у конкурсі ідей – «Бренд громади»

Мета конкурсу – залучення креативних жителів до суспільного життя громади та розробки бренду Красилівської ТГ, який буде спрямовано на створення позитивного іміджу громади в Україні та за кордоном, промоцію культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу громади та використовуватиметься в рекламних, промоційних та інших заходах.

Умови та структура конкурсу:

1. Завданнями Конкурсу є:

• залучення максимальної кількості учасників до розробки бренду громади;

• розроблення та створення унікального логотипу Красилівської ТГ;

• визначення кращого логотипу, як маркетингового інструменту для просування бренду Красилівської ТГ, який може однаково успішно використовуватись:

на інформаційно-рекламній продукції;

на подарунково-сувенірній продукції;

під час проведення ділових, наукових, туристичних та інших заходів (конгресів, фестивалів, концертів, ярмарок, виставок, тощо) на місцевому, регіональному, національному та міжнародному рівнях.

2. До участі в Конкурсі допускаються конкурсні роботи, які включають такі елементи візуальної ідентифікації громади: емблема (графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення). До конкурсних робіт обов’язково додається заявка з відомостями про автора, що включають: прізвище, ім’я, по батькові, вік, місце роботи (навчання), контактні телефони.

3. Конкурсні роботи повинні містити графічне зображення бренду, специфікації кольорів, авторські пояснення щодо виконання логотипу. Факт участі в конкурсі передбачає дозвіл на вільне використання його в рекламно-інформаційних та промоцій них цілях.

4. Кожен учасник може подати необмежену кількість робіт.

5. Конкурсні роботи надсилаються або подаються на розгляд в електронному та друкованому вигляді до відділу економічного та агропромислового розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Красилівської міської ради (площа Незалежності, 2, каб. 221, 222).

Вимоги до конкурсних робіт:

• Бренд повинен бути сучасним графічним елементом, оригінальним за ідеєю та змістом художнього рішення, які відображатимуть мету та завдання Конкурсу.

• Бренд повинен бути унікальним, лаконічним та передавати ключову характеристику Красилівської ТГ, ідентифікувати її в інформаційному просторі .

• Графічне зображення повинне являти собою логотип, що асоціюється з історією, культурою чи традиціями Красилівської ТГ, спрямований на підвищення духу патріотизму, любові жителів до Красилівської ТГ, формування духовності, виховання молодого покоління в дусі поваги до історії, народних традицій, звичаїв тощо.

• Логотип повинен відповідати нормам моралі та етики.

• Текст на логотипі, за умови його наявності, має складатися не більше, ніж із двох слів;

• Перевага надаватиметься логотипу із креативними ідеями.

• Логотип повинен бути однаково естетично привабливим як в кольоровому (художньому), так і чорно-білому (графічному) виконанні.

• Проєкт логотипу повинен супроводжуватись описом.

• Логотип повинен бути придатний для використання та нанесення на різноманітних предметах, матеріалах, наприклад, друкованих виданнях, сувенірній продукції (папір, картон, скло, дерево, метал), кераміці, фото-, відеоматеріалах, вивісках, веб-ресурсах тощо як в кольоровому, так і в монохромному варіанті).

• На конкурс логотипів не допускається подання зображення, права інтелектуальної власності, які (елементи яких) належать іншим особам.

• Нагородження переможця відбудеться після оголошення результатів Конкурсу.

• Робота переможця Конкурсу стає власністю Красилівської територіальної громади.

• Право щодо використання логотипу автора-переможця Конкурсу передається Красилівській територіальній громаді та організаторам Конкурсу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь